bitterdelisi24 Izmir ne yapalım aglancak halimize güleriz bizde :) olmadı bi sigara yakarız😕🤣 2 cocuk yeter zaten bu devirde hakkıyla 2 cocuk buyutebilirsek ne mutlu bize
bitterdelisi24 Sedaa bende öyle düşünüyorum. ama bunca vergi bunca para ülkenin milyarlık zenginleri. biticek bi para yok aslında ortada ama işte. gel görki bizlerden cıkarıyolar.
Momm2260 bitterdelisi24 klıma yok ta vantirator ütü. Kettll hersey. Elektırıkli yani. Hep boyle. Gunde kac kez. Camasir. Bulasık
bitterdelisi24 Momm2260 bıyerden acısı ckıyor işte haberlerde gordum sımdı emeklıler napsın tek maasla cok zor ya
Lagosiyawo bitterdelisi24 sanmam yasak geleceğinide yani bu kadar zam cidden ateş pahası ve evde kısıtlı şeyler var yani öyle aman aman deli gibi de elektrik harcamıyoruz
Momm2260 bitterdelisi24 valla emeklıden once kendımı düşünürüm. Onlara yıne hertulu. Yarar var bıze yok. Eşim de tek kiişi calısıyor zor yani. Onlar yıne senede ıki sefer bayram parasi yardım. Alıyor ya bız
Lagosiyawo bitterdelisi24 aşısızlara gelsin 🤣 ben bile hamile halimle göze alıp sırf toplum sağlığını düşünerek aşımızı olduk
bitterdelisi24 Anayimbenanaa suan bende napablirim dıye bakıyorum evden gerçekten bide cocuk okula başlasa yandık :)
Anayimbenanaa bitterdelisi24 ya okulu bırak kış geliyor kışlık kıyafet almam lazım yandık yani 😂 diyorum şimdiden alayım bı kaç bişi yav zaten ay sonu anca geliyor ben şok 😂
bitterdelisi24 Anayimbenanaa valla ben kızımın yazlıklarını koydum letgoya sattm bya bıseyler yesyenı hepsı sımdı onlarla bi 200 tllık alısverıs yapcam ama baktım bi takım 70 tl napcaz cidden senınkı kac aylık