Miskin Kadersizkadin Ben kesinlikle tavsiye etmem taraklı hiç memnun kalmadım saçlarım dalgalı olmasına rağmen çok uğraştıdı, senin birde kıvırcık çok zorlarsın.
Olivetti Nietzsche bunu alayım bari valla ömrümü tüketti şu saçlarım … Allah yokluğunu göstermesin de tabi
deleted13 Nietzsche @Olivetti Ben de şimdi remington diyecektim niçenin attığının geniş plaklı eski modelini kullanıyorum 6 yıl rahat oldu taş gibi öneririm remington derim başka bişey demem.
Annesivekizi Nietzsche bu pahalıymış ben de aynı markanın ucuz olanını kullanıyorum aşırı memnunum tabi bütçe meselesi
Nietzsche Olivetti güvenilir bi satıcıdan al yorumları oku ,hiç pişman olmayacaksın . Elime aldığımda bu düzleştiriciyse diğer kullandıklarım neymiş demiştim. Sanırım @NaimeYilmaz hanımda bunu kullanıyor o da almıştı.
Olivetti Nietzsche sen güzel dediysen denememe gerek yok direk alcam eve gidince . 50 liralığını da kullandım 700 liralığını da kullandım kâr etmiyor benim saça .
Annesi-bebesi Kadersizkadin ben philips taraklı düzleştirici kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve kabarık olmasına rağmen çok çabuk işimi görüyor ve aşırı memnunum
NaimeYilmaz Ben bunu kullanıyorum şu an 5 sene remington kullandım kablosu kopunca yine remington aldım [upl-image-preview url=//i.imgur.com/lvJr4TF.jpeg]
incilikaftan Kadersizkadin canım bende Arzum erdem kramer serisini kullandım düzleştirdikten sonra o düzlük 2 3 gün gidiyor ve en memnun kaldığım marka oydu. Ya remington yada şiddetle Arzumun bu serisini al derim
Kadersizkadin Kizlar normal duzlestiricim var benim. Tarakli kotu mu gercekten ya? 😔 bitterdelisi24 incilikaftan Nietzsche Kadersizkadin
Olivetti Kadersizkadin cok uzun sürüyor birde benim saçlarım cok gür . Taraklı olanla asla jilet gibi olmuyor saç