• Öneri
  • Kizlar duzlestirici onerisi yapin nolurr

Merhaba guzeller. Benim sacim kivircik duzlestirici kullaniyorum. Ama simdi tarakli duzlestiriciler var. onlar daha rahat olur gibime geliyor. Hangi marka ne alacagimi bilmiyorum. Uygun fiyatli ama guzel is goren. Lutfen kullanan memnun kalan bilgisi olan yardimci olsun 🌸❤️ Resim koyuyorum anlamayanlar icin boyle bisey istiyorum. https://www.hizliresim.com/ssb89om

Benim saçlarımda aşırı kıvırcık ben arzum kini almıştım taraklı çok memnunum

Kadersizkadin taraklı değil ama 2 dk da jilet gibi düzleştiren bir öneride bulunabilirim istersen . Saçlarım belime kadar çok uzun,hepsini toplam 15 dk da bitiriyorum

Kadersizkadin Ben kesinlikle tavsiye etmem taraklı hiç memnun kalmadım saçlarım dalgalı olmasına rağmen çok uğraştıdı, senin birde kıvırcık çok zorlarsın.

Nietzsche bunu alayım bari valla ömrümü tüketti şu saçlarım … Allah yokluğunu göstermesin de tabi

Olivetti güvenilir bi satıcıdan al yorumları oku ,hiç pişman olmayacaksın . Elime aldığımda bu düzleştiriciyse diğer kullandıklarım neymiş demiştim. Sanırım @NaimeYilmaz
        hanımda bunu kullanıyor o da almıştı.

Nietzsche sen güzel dediysen denememe gerek yok direk alcam eve gidince . 50 liralığını da kullandım 700 liralığını da kullandım kâr etmiyor benim saça .

Kadersizkadin ben philips taraklı düzleştirici kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve kabarık olmasına rağmen çok çabuk işimi görüyor ve aşırı memnunum

Ben bunu kullanıyorum şu an 5 sene remington kullandım kablosu kopunca yine remington aldım

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/lvJr4TF.jpeg]

Nietzsche @Olivetti Ben de şimdi remington diyecektim niçenin attığının geniş plaklı eski modelini kullanıyorum 6 yıl rahat oldu taş gibi öneririm remington derim başka bişey demem.

Nietzsche bu pahalıymış ben de aynı markanın ucuz olanını kullanıyorum aşırı memnunum tabi bütçe meselesi

Kadersizkadin canım bende Arzum erdem kramer serisini kullandım düzleştirdikten sonra o düzlük 2 3 gün gidiyor ve en memnun kaldığım marka oydu. Ya remington yada şiddetle Arzumun bu serisini al derim