• +18
  • Büyü (hassas içerik)

Canoo Bozdurmadan geçmiyor diye biliyorum ama sizin durumunuz düzelmiş, eğer varsa sizin büyü bozulmuş olabilir. Tekrarlanmaz umarım böyle konulardan anlayan bir hoca bulursanız baksın bi daha net şeyler söyler, birde büyü varsa hem büyüyü bozup hemde bir daha büyü yapılmasını önlemek, sizi korumaya almak için bir şeyler yapıyorlar, tereddütleriniz varsa içiniz daha rahat eder

Lavinia21 bebegim nasil olur bilmiyorum ama bana bu hocalar lazim numaralari bende supeleniyorum madem ki oyle bilen hocalar saglam olmasi gerekiuor bana benide cok korkutuyolar son zamanda cunku yardimci olursan sevinirim

Lavinia21 Rica etsem banada hocaların isim telefon vs söylermisiniz benimde şuan çok ihtiyacım var bende görüştüm ama işe yaramadı sanırım 😕

Varmı öyle bilen iyi bir hoca banada lazım 😔

Smilingsun
      18 ihlas
      18 felak
      18 nas
      1 Ayetel Kürsi oku
      Bunları sırayla yapıcaksin 1 ihlas 1 Felak 1 nas 1 Ayetel Kürsi sornra suya üfle.
      Böyle tamamlayana kadar devam et. Suyu iç içir ama 1 damla yere dökme yüzünü sil eşine falan ver abdestli yap ama

Paramore HAhaHHa ya sen onun 1 tane olmasina mi takıldnn😂😂😂 bilmiyorum bana öyle öğrettiler o sırada sonda okunuyor

incilikaftan yani hepsinden 1 er okuyup başa dönüyorsun 18 olunca sonda bide Ayetel Kürsi okuyosun. Doğru mu anladım 😂
          Ben takılırım ince detaylara 😂😂merak işte

Paramore Bunları okuyorsun sırayla sonra bitirdiginde Ayetel Kürsi okuyup bırakıyorsun

8 ay sonra