Elmaliturta Canım ben buraya sormuştum zaten yorumlarda yorumum var ama tavsiye etmiyorum demiş bana
Büyü (hassas içerik)
incilikaftan Hangi dualar canım.Bana yazarmısın ?
Smilingsun
18 ihlas
18 felak
18 nas
1 Ayetel Kürsi oku
Bunları sırayla yapıcaksin 1 ihlas 1 Felak 1 nas 1 Ayetel Kürsi sornra suya üfle.
Böyle tamamlayana kadar devam et. Suyu iç içir ama 1 damla yere dökme yüzünü sil eşine falan ver abdestli yap ama
incilikaftan Çook teşekkür ederim canım🌹
Tamam
incilikaftan Ayetel Kürsi niye 1 tane 😂 o sonda mi okunuyor başta mi
Paramore HAhaHHa ya sen onun 1 tane olmasina mi takıldnn😂😂😂 bilmiyorum bana öyle öğrettiler o sırada sonda okunuyor
Smilingsun rica ederim kuzum
incilikaftan yani hepsinden 1 er okuyup başa dönüyorsun 18 olunca sonda bide Ayetel Kürsi okuyosun. Doğru mu anladım 😂
Ben takılırım ince detaylara 😂😂merak işte
Paramore Bunları okuyorsun sırayla sonra bitirdiginde Ayetel Kürsi okuyup bırakıyorsun
incilikaftan 😂 Temam 🥱😂
Antisosyalmom merhaba ne kadar sürede bozuldu büyü biraz eski gönderiniz ama umarım görürsünüz
incilikaftan bende kaynanamdan yana çok şikayetçiyim. Esimle aynı yatakta uyuyamıyoruz bile. Bigun karına dikkat et bak sana buyu falan yapar demiş. Ve anladım ki bu kadın böyle işlerle uğraşıyor. Ben istiyorum ki esimle kaynanamin arası açılsın görüsmesinler. Cunku her zarar ondan geliyor bize. Bana güvendiğiniz bi hocanın numarasını adını verebilirmisini,
Mynameisugu siz çözüm buldunuz mu bulduysanız bana da yardım edin. Benimde durumum ayni
Lavinia21 manevi tedavi nasıl oluyor? O hocaları nerden buluyorsunuz ve özelden atabilme imkanınız varmı ?
Lavinia21 peki onca olanlara rağmen o eşinin annesi bu olayın neresinde naptınız ona ne dediniz söylediniz mi ??? Yatacak yeri olmadığını dile getirseydiniz keşke
Arkadaşlar neden eski postları hortlatıp duruyorsunuz 🤦♀️🤦♀️