• +18
  • Büyü (hassas içerik)

Paramore Bunları okuyorsun sırayla sonra bitirdiginde Ayetel Kürsi okuyup bırakıyorsun

8 ay sonra

incilikaftan bende kaynanamdan yana çok şikayetçiyim. Esimle aynı yatakta uyuyamıyoruz bile. Bigun karına dikkat et bak sana buyu falan yapar demiş. Ve anladım ki bu kadın böyle işlerle uğraşıyor. Ben istiyorum ki esimle kaynanamin arası açılsın görüsmesinler. Cunku her zarar ondan geliyor bize. Bana güvendiğiniz bi hocanın numarasını adını verebilirmisini,

Mynameisugu siz çözüm buldunuz mu bulduysanız bana da yardım edin. Benimde durumum ayni

Lavinia21 manevi tedavi nasıl oluyor? O hocaları nerden buluyorsunuz ve özelden atabilme imkanınız varmı ?

Lavinia21 peki onca olanlara rağmen o eşinin annesi bu olayın neresinde naptınız ona ne dediniz söylediniz mi ??? Yatacak yeri olmadığını dile getirseydiniz keşke

Elifprt bana da bir arkadaş buradan biri önerdi de hoca sosyal medya dıye cok sıcak bakmadım açıkçası istersen sana söyleyeyim adını sen bak bir hocaya

Arkadaşlar neden eski postları hortlatıp duruyorsunuz 🤦‍♀️🤦‍♀️

Lavinia21 büyünün bozulması yetmez , bundan sonra kendinizi korumaya almalısın .
        Her gün 1 bardak suya nas Felak Ayetel Kürsi , lev enzelna okuyup 3 yudumda besmele ile içeceksin , eşin de aynı şekilde içecek . Banyo yaparken 1 çay kaşığı da olsa suya sirke katıp baştan aşağı onu dökün . Evini de haftada 1 kez sirkeli su ile sil . Evinde her gün Yasin suresini aç sesli dinle , hatta okuyabiliyorsan okusan daha etkili olur … Her gün bunları yaparsan devamlı olarak hiçbir kötülük biiznillah size yaklasamaz . Büyüleri tesir ettiren kâfir cinlerdir , bu dediklerim kâfir cinleri uzaklaştıran şeyler. Cinlerin olmadığı halde büyü tesir etmez . Şimdi sizdeki büyü bozuldu ama o kadının tekrar yaptirmayacagi ne malum ? O yüzden birşeyler olmadan önlem alıp korunmak en iyisidir . Tabii bunları okurken en başta niyetiniz Allah rızası olsun ve Allah’a bol bol dua edin sığının . Daha fazla da hocalara gitmeyin , kime guveneceginizi bilemezsiniz bundan sonra birseyiniz olmasa bile size büyü yapar paranızı sömürmek için kendilerine bağlarlar hocadan ayrilamazsiniz hayatınız kayar . Nas Felak süreleri zaten Peygamber Efendimiz sav’e büyü yapıldığında ALLAH katından şifa olsun diye inmiş surelerdir ve Peygamberimize de şifa olmuştur . Rabbim sizi şer’li insanların şerrinden korusun

bir ay sonra

Lavinia21 tamamen aynı şeyleri yaşıyorum özelden hocanın numarasını verebilme şansınız var mı acaba artık hergün bu konu yüzünden tartışmaktan yorulduk