Hayat_ incilikaftan alakasi yok boyle şeylerin kaynanamin gorumcesi yapmis 1 sene boyunca kayinpederim konusmamis bile hic o duzelmis kaynanam ayni olmus 1 sene boyunca hergun aglamis kocamin yuzunu görünce kusasim gelirdi diyor kadin o duzeldi esim oldu
Patmem Lavinia21 Keske kayanananiza belli etmeseydiniz daha da hirslanip farklı bir büyü yapabilir o yolunu bozmuş çünkü hiç bellli etmeden devam etseydiniz ve keşke kötü olduğunuzu dusunseydi canım :(
Lavinia21 Patmem o anki sinirle eşim dayanamadı söyledi tartıştı baya. Bende korkuyorum tekrar yaparsa diye ama Rabbim fırsat vermesin inşallah
Antisosyalmom Lavinia21 bayramdan bayrama gider. Bende yeni gitmeye başladım eşimle birlikte normalde gitmeyiz.
incilikaftan Lavinia21 Düğüm beyaz yorgan ipine atılıyor. Benim salak eşim bana söylemişti çünkü yapan kadını yakından tanıyoruz
Hayat_ Lavinia21 dedigim gibi bakara suresi bol bol acin okuyun evinizde hep acik dursun bakara suresi buyuyu iptal eder Allahin izniyle
Lavinia21 incilikaftan bize büyü olduğunu söyleyen hoca yazmıştı büyü bozulsun ve tekrar yaparlarsa tutmasın diye
Antisosyalmom Lavinia21 bir daha cesaret edemez. Sanmıyorum yapamaz artık. Ortaya çıkacağını hiç düşünmediler analı kızlı. Rabbim büyük yaparsa da kendilerine. Kızınında kızı oğlu var Rabbim göstersin.
3children1mom Lavinia21 Bizdede maddi olarak var🙄 Maaşımız az değil esimde bende çalışıyoruz ama ayın sonunu bırak maaşı aldığımız gün bitiyor 😑