SansursuzKadin
Aynen öyle dışardan rahat bir insan dersin ama içinde utangaç bir çocuk var hala. Yetiştirilme tarzıyla ilgili tamamen. Ben çocukluğumdan beri rahat bir insandım zaten😂😂
💙💃🏻 Günün Cinsellik Soruları 💙💃🏻
[silindi] Dediğiniz kişi doktor değil o yüzden bu konuda bilgi mercisi olamaz bence. Benim amacım sizi eleştirmek ya da linç etmek değil. Yazdığınız gördüm ve bu bilgi paylaşmak istedim bilmeyen böyle bir ihtimali duymamış olanlar vardır diye. Daha önce de dediğim gibi kimse ne sizin lafınızla başlar ne de benimkiyle uzak durur. İyi akşamlar
incilikaftan sjdjsj olalım ayol nolmuş 🤣
[silindi] o işi anca Amsterdam da yapardım o da geçti bizden ahaha 😂
Drsleep zaten denemeyiz canım yok sadece isterdim merak ediyorum nasıl olurdu diye 😅
[silindi] yok ya yani yapacak olsak tr de zehirlenip ölme riskindense Amsterdam da denerdik anlamında 😅 hiç denemedim o yüzden merak 😅
- Bekarken bikaç defa yapmiştım, kimseyi hayal etmiyordum. Ama evlendigimden beri yapmadım hiç. 😁
- Herşeyi ilk eşimle yaşadım. yeni evliyken eşimin ilk oral yapmasiyla başladı hersey 😂😂
- Eşimden cok memnunum, bazen kendisi erken boşalsa bile beni rahatlatmadan bırakmaz. Ama bazen rol yaptiğım oluyor 😆😆
SansursuzKadin 1 evet mast yapıyorum arada o anın zevkiyle hayaller oluyor 😛
2 - Bir gece çok yorgundum eşimi istemiyorum diye erteledim oda tutturdu illa yapalım diye neyse ben bu arada uyuya kalmışım 😴😴 bi uyandım klitorisi yalarken bi yandan da parmaklıyor felan devamında çok mükemmel bi geceydi 😊 o günü unutamam
3 evet memnunum hiç taklit yapmadım
SansursuzKadin 3 taklit maklit yok olmuyorum orgazm eşşek degil biliyor
SansursuzKadin 1.eşimle tanışmadan bekarken Mustafa’yı hayall ettim asansörde Bodrum’da kömürlükte 😱😱
En iyi orgazm gece oral ile uyandırıp sabah ezanona kadar defalarca olduğumuz akşamdı efsaneydi
Hiç taklit yapmama gerek kalmaz genelde ben ondan önce hemen biterim o bir olana kadar ben 2 😬 tek sıkıntısı işi gereği çok yorgun oluyor bazen aktiflik olmuyor yada hemen bitirmek zorundanda kalıyoruz
SansursuzKadin 2. Soruya cevap vermek istiyorum 😀 köye gidiyorduk eşimle sevgiliyken yollar bomboştu ıssızdı o arabayı sürerken uzun uzun okşayıp biraz biraz öpüşmüştük sonrasında köyde boş eski bi evleri vardı oraya attık kendimizi uçmuştuk baya ama çok güzeldiiii ☺️
Sedaa heytt iste budur erken bosalsada karisini unutmayan erkek adamdirrrrr 😆