Bosunadelirmedik SansursuzKadin 3.soruyi bekliyordum🤭 Evet benim oldu. İyiki de oldu. Hayatimin en buyuk cilginligiydi. Oh iyi ki yapmisim🤪
SansursuzKadin Bosunadelirmedik ben almadan önce denerim arkadaş sonra bi evleniyorum 12 santim 5dkda boşalan erkek orgazm ne bilmiyo falan ayy hiç dusunemiyorum o yuzden boyle iyi 😆😆
Solitude SansursuzKadin Eşim harika karikatürler çizer(di). İyi gaza getirip Uykusuz dergisinin binasına götürmüştüm onu sevgiliyken, versin çizimlerini diye. Çok eski harika bir binadaydı. İlgilenen kimse olmadı 😂 çıktık bir anda öptü beni. İkinci öpüşmemiz falandı. Kucak kucağa merdiven trabzanlarında uzuuun uzun öperken entel dantel bir adam çıkmıştı daireden. O zaman toyluk tabi çok utanmıştım, nefesim yerine gelmemişti. Adam oralı bile değildi oysa ki 😂😂 pek aktif cinsel hayatım olmadığından böyle bir anımı anlatmak istedim. (Uzuun yazılarımın kusuruna bakmayın, en baskın terazi özelliğidir, teraziliğim batsın 😁) Turn on düğmem var kuyruk sokumu ve bel arası bi yerimde. Orayı hafif okşaması yeter. Tek eşliyim 🤓
sssonsuz SansursuzKadin 1: arkadaşın düğününde minibüsün içinde sanırım … ( belki başka da vardır da hatırlamıyorum 😂) 2: yüzüme tükürülmesine bayılırım ve Tokat 👋 3: defalarca oldu 🤗
SansursuzKadin incilikaftan shhssjjajaahaha ay cok guluyorum yaa 😆😆 kocama dicem yarın merak ettim nasi oluyo
sssonsuz incilikaftan dene bir pişman olmazsın ağzını aç hatta içine içine tükürsün esin bak adam ne hallere giriyor 😱
SansursuzKadin sssonsuz kiz hosuma gitti hatta vajinama tukurmesinden cok etkilenir kendisi bunuda sever bence
Bosunadelirmedik SansursuzKadin 2 tane tek gecelik iliskim oldu. Onlar da oyle kalsin dedim. Eglendim🥳