SansursuzKadin 1 * Seviştiğin en garip yer neresi ? 2 * Ön sevişme sırasında en çok hoşuna giden nedir? 3 * Hiç tek gecelik ilişkin oldu mu? İstediğiniz kadar soruyu seçip cevaplayabilirsiniz, numaralar ile cevaplarınızı belirtin 💙
Dilarra SansursuzKadin 1_harabe eski bir hamam da eskielre ait olduğu için yıkılmıştı eşimle sevgiliyken orda sevismistik 2_seyimi okşamasi 🤭🙈 3_hic olmadi 🌼🌺
SansursuzKadin @Mirinda @E_heralde @[silindi] @Orange-woman @Olivetti @bitterdelisi24 @Dilarra @incilikaftan @deleted_4033 @Drsleep @Egemmm @Hanmefendi @Zeyzeymom @Nietzsche @Panda @Berna-12 @Lidya44 @Kiss_masali @CesurCivCiv @Paramore @KirmiziOjeli @3children1mom
Cilekliturtaa 1- Çamaşır makinesinin üstü 2- Göğüslerimi emmesi ve oral yapması 3- Hayır olmadı SansursuzKadin
SansursuzKadin Cilekliturtaa shshsh camasir makinesı güzel olmali ama bizimkinin ustunde dolap var şansıma tukureyim 😆😆
SansursuzKadin @3children1mom @Turuncu @Solitude @Ruzgarin_kadini @Esmer_girl @Bezelyelipilaavv @Herhangibirii @Asdfgh @Bosunadelirmedik @Arasemir11
3children1mom SansursuzKadin Yaa ahahahdjkshsj😂😂 Annemin evi sanırım 😂 Göğüslerden zevk alırım ben genelde birde alkollüyken 🙈 Asla olmadı. Evlendiğimde bakireydim 😂😂
Ruzgarin_kadini SansursuzKadin ben sadece nefes alıyorum bacım o da yaşamak için mecburiyetten 😂😂😂😂içim ölmüş gibi hissettim şuan bazen kocamda erkek olduğumu düşünüyo 😂😂😂😂
Solitude SansursuzKadin Eşim harika karikatürler çizer(di). İyi gaza getirip Uykusuz dergisinin binasına götürmüştüm onu sevgiliyken, versin çizimlerini diye. Çok eski harika bir binadaydı. İlgilenen kimse olmadı 😂 çıktık bir anda öptü beni. İkinci öpüşmemiz falandı. Kucak kucağa merdiven trabzanlarında uzuuun uzun öperken entel dantel bir adam çıkmıştı daireden. O zaman toyluk tabi çok utanmıştım, nefesim yerine gelmemişti. Adam oralı bile değildi oysa ki 😂😂 pek aktif cinsel hayatım olmadığından böyle bir anımı anlatmak istedim. (Uzuun yazılarımın kusuruna bakmayın, en baskın terazi özelliğidir, teraziliğim batsın 😁) Turn on düğmem var kuyruk sokumu ve bel arası bi yerimde. Orayı hafif okşaması yeter. Tek eşliyim 🤓
Drsleep En garibi araba çok uçlarda değiliz🤪 Sırtımda parmakların hafifçe gezmesi bu sevişmeden sonrada hoşuma gidiyor☺️ biraz sert istediğim bir dönemdeysem iç çamaşırlarını yırtarca çıkarılması🙈🙈 Hayır olmadı. Ama eşimle öyle bir fantezi yapmıştık. Hiç tanımıyormuşuz gibi barda karşılaşmış gibi yapmıştık sayılıyor mu😂😂😂
Drsleep SansursuzKadin Tavsiye ederim☺️ Gecemiz çok iyi geçmişti. Sonrasında da çok gülüp eğlenmiştik.
Dilarra SansursuzKadin benim ödüm koptu o tür yerlerde çok korkuyorum karanlık bide ama o ateşe kapılınca akla gelmiyor iş bittikten sonra ödüm koptu 🤭😅