Asminmuko SansursuzKadin yemek şirketinde çalışıyordu eşim yemek dağıtıyordu fabrikalara tabi yemeklerin koyulduğu yerde yapmadık önde oldu😂😂
Nietzsche @SansursuzKadin 1. cevaplamicam. 2 .emilmekten yalanmaktan hiç hoşlanmam tercihim ön sevişmenin olmaması. 3.tek gecelik ilişkim oldu .ama gündüz oldu sıkıntı olur mu 😂
E_heralde SansursuzKadin cevap 1. eşimin iş yeri, binanın qarajı, teras katı saymakla bitmez 😂😂😂😂 Cevap 2. 69 hiç bir ön sevişmeye değişmem 😂😂 bi de ayrı ayrı oral sex Cevap. 3 ne yazık ki oldu. En buuyuk pişmanlığım. 🥴
baharasel86 SansursuzKadin 1.si sahilde çalıların arasında millet yakınımızda denize girerken birde apartmanda 2. Memelerimi öpüp emmesi birde popoya şaplatması 3. Hiç olmadı
Ozge49595 Mihrimahnur benimki odun olduğu için fanzeti deneyelim yatak odamız şenlensin diyorum loş,ışıkta,yapalim diye çok boş işlerle uğraşıyorsun diyo
Panda SansursuzKadin Nişanlı dönemlerimiziydi Yok gençler parkıydı her ağaçın arkasındada sevgiller falan vardı onlarda sevişiyodu galiba mfjdbdb
Ssevey SansursuzKadin 1)En garip seviştiğim yer okulun bodrum katıydı 🤭😄 2)Ön sevişmeyi oral seviyorum 3)Birkaç kere oldu fazla yaramazdım o zamanlar kimse duymasın 🤫🥳