Nietzsche Bezelyelipilaavv farklı bir üyeninki silindi,sizinkilerde ona ithafen cevap olduğu için mecburiyetten silindi,anlam karmaşası olmaması açısından🌼
Astalavistabeybi Bezelyelipilaavv Denedik eşimle ve canım çok yandı biraz yağlamak gerekiyor yağlayınca rahat giriyor yani çok gereksiz ama erkeklerin hoşuna gidiyor daha dar olduğu icin
Ayla_Su Astalavistabeybi katılıyorum sana bencede gereksiz ama dediyin gibi hoşlarına gidiyor benim eşim teklif etmisdi bana ama kabul etmedim hic sevmem cunki🌸ama yapanlarada sayqı duyarım hic eleştirmem
Bosunadelirmedik Astalavistabeybi gereksiz degil bence ya evet acili ve pis; ama oranin da ayri bir zevki var🙃
Astalavistabeybi Bosunadelirmedik Yok kuzum ya ben hiç zevk almıyorum 😂 oradan boşalamıyorsam benim için hiçtir
2minikmucize Bezelyelipilaavv kız ordan nasıl boşalıyorsun😃ben eşim istiyor diye hayatta yapmam hem günah hem yaşlanınca kendine sıçmanın anlamı yok 😂
Bizedemilolo Bezelyelipilaavv bende çok merak ediyorum acısını zevkini ama temizlik işi benim midemi bulandırıyor ya yeterince temizlenmezse bişeler görürse falan ıyy☹️
Bosunadelirmedik saripapatya Eger hemoroid ya da catlat benzeei bir sorun yoksa yeterince kayganlastiysa yara olmaz. Bira acir ama 2 gune duzene girer
Bizedemilolo 2minikmucize hahah kesinlikle katılıyoum 😂😂😂 fazla merak iyi değil sonra alışır falan olur olmadık zaman ister kalsın bacım boşver 😂😂
saripapatya Bosunadelirmedik bende dogumdan sonra cok olmaya basladi hemoroit heleki gecan hafta ufak bir ameliyat oldum canimca can gitti resmen. Tek düsundügüm arkadan iliskiye giren nasil girio 😂😂😂😂😂
zarifhanim Bezelyelipilaavv Deneyimim olmadı. Cinsellikte sınırları olan biriyim. Tek taraflı haz veren şeylerden hoşlanmıyorum, Bu da kırmızı çizgim. Sağlıksız, temiz gelmediği ve haram olduğu için hiç evimizde bahsi geçmedi 🙃