2minikmucize Bezelyelipilaavv kız ordan nasıl boşalıyorsun😃ben eşim istiyor diye hayatta yapmam hem günah hem yaşlanınca kendine sıçmanın anlamı yok 😂
Bosunadelirmedik saripapatya Eger hemoroid ya da catlat benzeei bir sorun yoksa yeterince kayganlastiysa yara olmaz. Bira acir ama 2 gune duzene girer
Bizedemilolo 2minikmucize hahah kesinlikle katılıyoum 😂😂😂 fazla merak iyi değil sonra alışır falan olur olmadık zaman ister kalsın bacım boşver 😂😂
saripapatya Bosunadelirmedik bende dogumdan sonra cok olmaya basladi hemoroit heleki gecan hafta ufak bir ameliyat oldum canimca can gitti resmen. Tek düsundügüm arkadan iliskiye giren nasil girio 😂😂😂😂😂
zarifhanim Bezelyelipilaavv Deneyimim olmadı. Cinsellikte sınırları olan biriyim. Tek taraflı haz veren şeylerden hoşlanmıyorum, Bu da kırmızı çizgim. Sağlıksız, temiz gelmediği ve haram olduğu için hiç evimizde bahsi geçmedi 🙃
Bosunadelirmedik saripapatya Ay gecmis olsun canim. Nasil bak soyleyeyim😂😂; uzunca bir on sevisme, biraz kayganlastirici ustune de ilk giriste az dayanma gucu gerisi cok zevkli
Hllyldz Lavinyaa yanlis anlamazsan temizligini nasil yapiosn ben ya bisi cikarda rezil olursam die cesaret edemiyorum 😀
Lavinyaa Hllyldz canım büyük abdestini yapmış olursan sıkıntı olmaz. Ben lavman falan kullanmadim bir sorun da yasamadim. Cinsellik bu spontane gelişiyor o an onu düşünmedim 😂
Cilginkadin Happy kidste merak edip geldim dedikleri kadar varmış resmen hatta şuan bu postu okuyunca aklıma eşim geldi arkadan yapmak istemişti hayır demiştim ama şuan 2 aydır ayrıyız ev taşıma iş değişikliği durumundan eve taşınınca denesem mi acaba dedim 🙊🙊
Redrouge Bezelyelipilaavv ilk anal deneyimimiz Heybeliada da oldu bir de apartman da daha da olmadı 😂😂
Melo2234 Bezelyelipilaavv ay bizimki bağımlı tartıştım en sonunda öyle bıraktı yoksa kanser olucaktim sinirdennn