Aspirin Mavisim20 bizde aynı 🤣 eşim cok özledinde sabaha kadar bugün die gezer ortalıkta snra ilknde biter 🤣
Mavisim20 Aspirin esim hep der bu sefer iki yapcam diye cok sukur daha hic yapamadi nasil oluyosa senede bikere oluyo 😂
Mavisim20 Bosunadelirmedik yok kız bence var benim esim erken bosaliyo ben istiyorum ikinciyi ama olmuyo 😂
Mavisim20 Bosunadelirmedik fayda edermiki 😌 benim artik umudum yok doktorada gitmiyor. Bi ara macun falan aldik ama fayda etmedi hic
bitterdelisi24 Eslim_555 sende buna ınandınmı gaza gelmıs eşin :) nedense 2 den sonra tıs dıye sönuyorlar :)
Yakamoz_ Eslim_555 oturt eşini koltuğa giyin seksi kıyafetler striptiz yap sonrada oral sexle yola devam😂😂
Olivetti Eslim_555 uzak bir yerden mi geldi ki eşin yani 2 gün boyunca yapmak için baya dolu ve aç olmak lazım . İnanma sen ona 3. Den sonra söner 😂😂😂ama yine de hünerlerini göster tabi 😂😂
Bosunadelirmedik Zoya https://www.hepsiburada.com/viga-sprey-50000-p-HBV00000PHCKU?magaza=Cadde+shop&url_src=and-product-detail
Mavisim20 Bosunadelirmedik paylastiginoz linkte kimi acaba. Esinizde gercekten ise yariyor mu nasil kullaniyorsunuz