• Muhabbet
  • Eşimle ilk kez bu kadar küstük

Mirinda kizimin besigi var ama besikde uyudugu zaman gece mutlaka uyanir yanima yatmak isterdi yataklarimiz yan yana yanima aldigimda besigini yatağıma yapıştırdim ama ayak kisminda yarim metre bosluk kalirdi birgun sabah kizimin aglama sesine uyandik suruklenirken yuz ustu düşmüş yatakdan assagiya esimle firladik dudagi patlamasdi hatta asiri korktum ama beni esim sakinlestirdi . Ondan sonra 1 kere daha dustu gece uykusuyla yanima alip yatirdim besigi yapıştırdim altaki yarim metrelik boslugu yastiklarla doldurdum bu sefer de esimin tepesinden atlamis yine aglama sesine uyandik o gun yine esim sakinlestirdi beni cocuk bu olur boyle seyler diye benim üzüntümu geçirmeye çalıştı o gunden sonra 9 aydir nerdeyse 3 umuz yerde yatiyoruz . Birgun kizim kucagimda otururken tam kalkdim ayagimdaki terlik döndü kizim kucagimdan yere düştü asiri uzuldum bir cocugu bile tutamadim diye yine esim sakinlestirdi. Birgun parmagim gozune kaçtı kizimin yerinde durmuyordu gozu bir anda kanlandı asiri korkdum yine esim sen dur evde sakin kal ben hastaneye gider gelirim dedi yine o sakinlestirdi. Cocuk dustugu zaman esine bagiran erkeklere cok kiziyorum ben cidden. Esiniz burda hatali benim gozumde ozur dilemesi gereken o

Mirinda eşin fazla abartmış sen annemin cocuqunun kötülüqünümü isteyecn bilerek atmıssın gibi davranıyr bu yatak ayırmada neyin nesi bildiqin sacmalamış yani üstüne üstlük küfür etmiş ayıp ya

Mirinda ah annelik 🥲 çoğumuzun başına gelmiştir böyle olaylar ama eşlerin böyle durumlarda yangına körükle gitmemesi gerekir tabi o anlık korku ile kızmış olabilir eşiniz ama yatak ayırmak hiç de mantıklı değil.. benim eşimde aşırı hassas çocuklara en ufak laf söylesem lafı ağzıma tıkar izin vermez .