Kızlar biz 3 yıldır evliyiz ve hiç bu kadar uzun süre küslüğümüz olmamıştı bu sefer hem o çok sinirlendi hem ben çok üzüldüm. Şöyle anlatıyım kısaca geçen hafta gece bebeğim bizim yanımızda yatarken yataktann düştü çok korktum çok üzüldüm ama yatağımız alçak yerde de pofidik bi halı olduğu için canı yanmadı biliyorum ağlamadı bile hiç korktu sadece. Haftasonuda o kadar hastaydım ki baygın gibi yatıyordum gece kızımı beşinden alıp yanıma yatırmışım hatırlamıyorum bile hiç düşme sesine uyandık yani bir hafta da iki kez düştü tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum kendime söyleniyorum eşim de bana kızmaya başladı. O da çok korktuğu için üstüne gitmedim ama o kadar fazla laf söyledi ki yani normalde küfür eden bir insan değil ama ağzını bozdu daha önce onu hiç bu kadar sinirli görmedim anne olmayı beceremediğimi ima etti en sonunda bende dayanamayıp yeter sus artık dedim ama bir saat boyunca sadece konuştu bağırdı ben zaten çok kötüyüm ağlıyorum. Bebeğim normal bu arada gülüyor ağlamadı hiç. Sonra kalktı salona gitti orda yattı. Dört gündür de salonda yatıyor işten geliyor yemek yiyip dışarıya çıkıyor (abisiyle spora gidiyor ya da arkadaşlarıyla oturuyor) gece eve gelip salona gidip yatıyor. Ne ben onun yüzüne bakıyorum ne de o benim. Hatta dün telefonda konuşurken arkadaşları beni de getirmesini istediler bebeği özledik falan dediler yine bana bir şey demeden çıkıp gitti. Daha önce de ufak tefek tartışsakta gece aynı yatağa girip barışıyoruz ben trip atarım ama küs kalamam yani. Ama bu sefer benimle konuşma tarzından o kadar rahatsız oldum ki ben gitmiycem yanına o gelecek dedim. Ve daha önce hiç yatak ayırmamıştık bu durum o kadar moralimi bozdu ki. Dün gece de ablasıyla konuşuyordum sinirlerim bozuldu artık anlattım biraz böyle böyle yaptı diye o da uzatma böyle araya soğukluk girmesin bu gece git yanına barışın falan dedi yok dedim ona da aynı evin içinde yabancı gibi yaşamak istiyorsa kendi bilir benim anneliğime laf söyleyecek bir de ben gidip özür dilemem dedim. Aramız iyidir bu arada arkadaş gibiyiz çok severim. Eşime mesaj atmış o da neden karını üzüyorsun böyle bu kadar uzatılmaz git özür dile kızdan bunlar olabilecek şeyler işte senin eşin bunları hakeden biri değil demiş. Eşimde o gelip benden özür dileyecek sen karışma demiş. O kadar üzüldüm ki ben mesajlarını gördüm ablası bir şey söylemedi bana. Düşünüyorum evet yaptığım çok kötü farkındayım ama bile isteye yapmadım sonuçta sanki çocuğumu dövüyorum gibi tepki verdi. O günden beri de asla yanıma almıyorum ağlasa bile hep beşiğinde uyutuyorum. Dün gece de o kadar çok ağladı ki kızım gece saat dört oldu o kadar yoruldum ki yeter artık kafayı yiyicem diye söyleniyordum kendi kendime geldi bu sefer de sözlerine dikkat et düzgün davran falan diye bağırmaya başladı hiç cevap vermedim yatak odasının kapısını kapattım. Eşim normalde kızımla hep ilgilenir ağladığında susturur sen yat dinlen der bana o bakar, ev işlerine de hep yardım eder ama dört gündür bunların hiçbirini yapmıyor. Sizce haklı mı yani haklı kızmakta korkmakta daha çok dikkat etmem gerekirdi ama bende insanım evet anneyim ama bende hata yapabilirim değil mi bu kadar üstüme gelmesine gerek var mıydı? Ben mi özür dilemeliyim gerçekten?
Eşimle ilk kez bu kadar küstük
Mirinda bu kadar çok uzatması saçma bence.Benim çocuklarım da kaç kere düştüler istemsiz eşim de kızdı bana ama bu kadar ileriye gitmedik.İnsanlık hali hepimiz çocukken düştük,yaralandık falan.Bayağı bayağı abrtmışş.
Kiss_masali kızım 6 aylık ilk kez böyle bir şey yaptım ve şimdi de çok çok fazla dikkat ediyorum. Hangi anne bile isteye yapar ki zaten? İnan ağlamadı bile kızım canı yanmadı biliyorum. Hayır gidip benim özür dilemem gerekiyormuş neyden özür diliycem ki anlamadım
Mirinda yarısına kadar okuyabildim 😶😶 eşin baya abartmış . Bir bebeği annesinden daha cok kimse düşünüp sevemez babası dahi . Ben olsam asla üzülmezdim ve alttan almazdım. Bana sanki eşin uzaklaşmak için fırsat arıyormuş gibi geldi . Ohhh ne ala her akşam dışarı sosyalleşmeye çıkıyormuş . Madem bebeğini çok düşünüyormuş bebeğini de alıp çıksın . Veya bir akşam da sen çık çocuk benle kalsın desin . Hayat hiç adil değil .
Olivetti ya dışarı çıkmayla alakası yok aslında normalde de rahatız zaten bu konuda birlikte de çıkarız o da arkadaşlarıyla çıkar bende ayrı çıkarım. Şu an sinirimi bozan sanki evde bulunmamak için çıkıyor gibi geliyor o kadar gıcık davranıyoruz ki birbirimize. Normalde kızımla da hep ilgilenir yani rahatım bu konuda. Ama bu mevzuya böyle tepki vermesi mantıklı gelmiyor sinirleniyorum
[silindi]
Mirinda esiniz gereksiz ve fazla tepki vermis bebek bakmak kolay mı gun geliyor uyumuyoruzz gun geliyor tüm gun yoruluyoruz ev isi temizlik derken insanin hali mi kalıyor sanki bile isteye yapmışsınız gibi verdiği tepkiler. Ne kadar yersiz…bebek bu düşe kalka büyüyecek tabiki dikkat edeceğiz ama bazenn ne yaparsanız yapın engel olamıyorsunuz maalesef. Daha moral verip destek olacağına dediği seyler cok onur kırıcı siz haksiz değilsiniz ki neden özür dileyeceksiniz bizde de olabiliyor bazen esim ben kendime kızarken tam tersi destek veriyor bırak düşsün öğrensin falan diye… ama size tavsiyem aranız iyide olsa eşinizle yaşadığınız tartışmaları ne olursa olsun onların yakını ile paylaşmasanız..arkadasinizla dertlesin icinizi dökün ya da bizlerle elimizden geldigince destek oluruz ama iyi olmamış eşinize söylemesi. Sizin yapmanız gereken tavri esiniz size yapıyor garip gerçekten.
[silindi] ya görümcemle aram iyi olduğu için bir de kaç gündür çok doldum içimi boşaltmak istedim o da kötü niyetle yazmamıştır biliyorum ama dediğiniz gibi yamasa daha iyiydi. İnanın bende ne için özür dilemem gerekiyor anlamadım hayır normalde hiç böyle bir insan değil burda da hep yazıyorum zaten birbirimize karşı hep saygılı seviyeliyiz bu yüzden de yaptığı ağırıma gitti biraz
Mirinda Çoçuk bunlar düşe kalka büyüyecekler çok şükür ki birşeyde olmamış eşin biraz fazla abartmış bence Benim kızımda koltukta düşmüştü çok şükür birşey olmadı eşimde bebeğin iyi olduğunu görüp birşey dememişti yeterince üzüldüğümü görmüştü zaten Eşinin senden sağlam birşekilde özür dilemesi gerekiyor bence yerinde olsam alttan almazdım
Mirinda Niyeti ne acaba 4 gün çok uzun bir süre gereksiz yere büyütüyor hem sana küfredip hem de anneliğine laf söylüyor sonrada senden özür bekliyor ve sen özür dileyecek birşey yapmadığın halde eşinin başka sıkıntıları olabilir mi ?Çünkü yaptıkları mantıklı gelmiyor .
Mirinda yani ağlayabilirde çocuk bu.korkudan ağlamış normal olarak.Arkadaşların dediği gibi bahane aramış gibi sanki
Mirinda
Okudum hepsini ☺️
Eşiniz son derece haksız, sizden daha çok kimse düşünüp, kollayamaz bebeğinizi.
Benim oğlumda 1 kere düştü ama bizde tam tersi olmuştu, ben eşime kızmıştım ama öyle biraz tantana olup bitti.
Eşiniz başka bir şeye bilenip, öfkesini bu konuda çıkarıyor gibi geldi bana, kendi haline bırakın onu.
[silindi]
Mirinda hatali olan siz değilsiniz o yüzden artik üzülmeyin kafanızada takmayın takacaksanizda belli etmeyin eşiniz yokmuş gibi davranın gülün eğlenin. sizin umursamaz tavırlarınız ona batsın. Eve geldiğinde alin bebeğinizi çıkın hava almaya bir kac saate gelmeyin belki merak eder sizde kafanizi dağıtmış olursunuz ya da eşiniz geldiğinde verin bebeğinizi ilgilensin hazırlanıp çıkın arkadaslarinizla anlasin
Mirinda bence eşin küsmek için bu olayı bahane etmiş gibi geldi bana gerçekten çok saçma bi küslük çocuktur bu yaa düşecek düşmeyen bebek çocuk yok ama uyurken daha dikkat etmek lazım küçük bebeklerde bütün gün biz bakıyoruz çocuklara yoruluyoruz illaki gece kaç kere kalkıyorlar birinde beşiğe yatırırsam diğerinde yanımda kalıyor benimde daha dün gece düşürdüm 9 aylık bebeğimi yanıma ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum düşün yani sese uyandım biraz ağladı hemen sustu yer yatağı serdim ondan sonra yanına yatıp öyle emziriyorum çözüm tükenmez . Ama eşinin yaptığı küslük çok çok saçma bence başka bi nedeni olmalı arkadaşlarıyla takılıyor kaç gündür diyorsun daha öncede taklırmıydı böyle sık sık
Mirinda Eşin kavga etmek için bahane mi arıyor ay çok sinirlendim . Tamam aynı şekilde yanına almaman dikkat etmen gerekirdi ama sen orda ağlarken de anneliğine laf etmesi üzerine senden özür beklemesi bana çok çok saçma geldi . Sen ne dedin ki özür dileyeceksin çocuğu düşürdüğün için mi özür dileyeceksin 🤦