masalperisii SansursuzKadin Ahahah 😂😂😂 Ay sonrasında benimde bacaklarım bir ağrıyo ne sen sor ne ben söyleyim sende de oluyo mu ya? Kas ağrısı resmen yırtılma gibi olur ya öyle
deleted77 masalperisii 😍 bazen ikincisi tabi geliyor ama genel olarak bizim oldukça uzun sürüyor ikincisi can yakıcı olabiliyor 🙈
Antisosyalmom masalperisii ben o kadar bitkin düşünüyorum ki hadi kalk kız duşa hemen der eşim 😂 bide hayırdır istiyon mu daha devam edebilirim der koşarak giderim duşa 😂
masalperisii Antisosyalmom 😂😂 Nasıl insanlarız yemin ediyorum neyse istekli olmak daha iyi bence her zaman 😉
masalperisii Ceren1234 Allah allah 😂😂 Ee iyi oluyor o zaman dizim için sex sonrası 😂😂 Avantaja çeviriyorsunuz işte
masalperisii Brc88crs Allah allah ya 🙄 Neden öyle oluyor acaba ? Da gece felan da mı hiç uyumuyor birbirinize de vakit ayırın bence
Brc88crs masalperisii maalesef eşim gece yarısı uyusun diye eczaneye kalkıp baybay niğgtmıdır nedir ondan almaya gitti🤦🏻♀️Bıraktın seks hayatını uyku istiyoruz artık size mutluluklar🌸😂🙋🏻♀️
Kelebeketkisi masalperisii genelde doggy pozisyonunda boşalır oyüzden boşalınca üzerimde yatarken sarılır bazen kalçamdan bazen boynumdan bazen omzumdan öper çok güzeldi der sonra doğru duşaa