• +18
  • Sexs sonrası

Süpermenlerine mukayyet oldun mu derim.oldum.okey bebiş. Duş. İyiki benim kocamsın. İyiki benim karımsın. İyi geceler. Totoyu dönüş.

masalperisii koş koş peçete getir derim siler paldır kuldur dusa gırer cıkarım öperiz birbirimizi sonra kız uyanana kadar sohpet ederız sexten sonra bizim cenemiz duser normalde hiç konuşmayız ev işleri yada cocukla konusmalarımız hariç sonra sarılır ya uyur ya film izleriz

masalperisii biz de durumlar tabiki de kötü valla arkadaş gibiyiz şuan kızım 7 aylık ama çok zor bir bebek gündüzleri uyku yok hiç yoruluyorum deli gibi gece uykusu 11 leri buluyor bazen her saat başı mem meme😂yorgunluktan uyuduğuma şükrediyorum neden böyle kızım ah bilsem😔diş dicem ama

masalperisii duramam ben öyle 😂 içimden geri akiyor o şeyler . Yatağa surunecek edecek 😂😂 bitti mi ben kaçar 😂😂 duştan sonrada kardeş kardeş yatarız 😂😂😂

masalperisii ben o kadar bitkin düşünüyorum ki hadi kalk kız duşa hemen der eşim 😂 bide hayırdır istiyon mu daha devam edebilirim der koşarak giderim duşa 😂

Brc88crs Allah allah ya 🙄 Neden öyle oluyor acaba ? Da gece felan da mı hiç uyumuyor birbirinize de vakit ayırın bence

SansursuzKadin Ahahah 😂😂😂 Ay sonrasında benimde bacaklarım bir ağrıyo ne sen sor ne ben söyleyim sende de oluyo mu ya? Kas ağrısı resmen yırtılma gibi olur ya öyle