🪀Pandadan sorular🧚♀️
Olivetti Allahini seversen sana rusların gerçek fotolarını atsam haa normal bunların onu yapması dersin bu attığın foto bir fotomodel kırk bin şhop var yani rusların genelini böyle düşünme bu sadece hayal ürünü olur 😂😂😂😂😂
Ruzgarin_kadini her ırkın güzeli var çirkini var pisi temizi var . Sen şimdi tüm Rus erkekleri tipsiz pislik mi diyorsun . Doğma büyüme muğlalıyım bir sürü yerli yabancı turistlerle diyaloğum arkadaşlığım oldu . Cok yakışıklı Rus erkekleri gördüm . Genelleme yapmamak lazım . Şimdi sana Kıvançın shoplu dergi kapağı fotosunu göstersem Kıvanca normalde çirkin bir adam ama dergilerde fotolarda shopluyolar mı dicez😂 ham maddesi güzel olmayan bir adamı hiç bir shop ve makyaj güzele çeviremez 😂
Ruzgarin_kadini sanki shopsuzu yüzüne bakılmaz bi adam gibiymiş gibi bahsetmişsin 😂 bizim ülke de bunun shopsuzuda yoktur 😂
- Düzenlendi
Ruzgarin_kadini bak başka konuda nasıllar bilemem ,tip olarak baya iyileri var ,kadınlar belki cinsellikten ötürü memnun değillerdir ama olivetti çok metini duydum diyor şimdi ona da güvenim sonsuz😂😂buldum ya rus kadınlar esmer kıro erkek seviyor
Nietzsche 😂😂😂😂😂😂😂😂 kadınları esmer kırodan ziyade aslında sorumluluk bilmedikleri için rus erkekleri tercih etmiyorlar türkleri tercih etmelerinin sebebi ise bizim türk erkeklerinin nasıl bi cinselliğin afrikasında yetiştiklerini tabularla büyütüldüklerini sizde biliyosunuz fakat burda o tabuların hiç biri yok ay ben utanırım aman ben tiksinirim gibi bi durumları yok bizim türklerde maden bulmuş gibi daldıkça dalıyorlar haliyle türkleri her konuda müq sanıyolar bizim türklerinde beyinleri ve kalpleriyle şeyleri yer değiştirdiği için cinsellikle ne kadar mutlularsa o kadar mutlu ediyolar birazda maddiyat var tabi işin içinde hiç bir rus kadın parası olmayan erkeğe ırk farketmeksizin bırakın şeyi şeyinin kılını bile vermez 😂😂😂😂karışık durumlar
Olivetti 😂😂😂😂😂 yahu %50 haklisin fakat ünlülerin shopsuz halini düşününce teknoloji herşeye kadir be bacım 😂😂😂
Ruzgarin_kadini Bence de karışık ya ben uzun uzun yazmaya üşenirim şimdi,boşverelim 😂sonuç olarak herkes kendinde olmayanı istiyor 😂
Nietzsche ıyylar alman da hic sevmem .alman kızlar bile sevmiyor artık kalmadılar da zaten .burdakiler hep rus polon türk italyan İspanyol falan almanlar bile yabancı erkek arıyor öyle diyim .cok mide bulandırıcı fantezileri ve istekleri var 🤢arkadaslarımız anlatıyor . Kendilerini düsünüyolar almanlar hep kendilerine bitek..seviyormuş evlenmiş kocasıymıs falan hic yani .benim sözlüm ameliyat olmustu okula gitmedim geldigimde herkes sordu bende onunlaydım dedim almanlar hemen eee sözlün ameliyat oluyor senle ne ilgisi var diyor 😂cömert degiller cimriler ve ahmaklar yani ezbere gidiyolar yada kurallara gore .nasıl gorduyseler öyle devam baska cozum yolu yada daha iyi bir fikirleri nasıl desem böyle b planları hic yok .sıkıcı .heleki iş ve okul konusunda ,daha praktik bir fikrin var mesela yok onlar öyle ezberlemiş öyle gidiyor akıllarından süphe ediyorum
Nietzsche hahahaha onları gorunce bende sükrediyorum insanı erkekten soguturlar ıyhh bir arkadasım var yeni geldigi için alman sevgili diye kendini parcalıyodu en sonunda türkce bilen bir alman buldu ne kadar Türk var anlayın yani almanlar Türkce konusuyor sokaktan öğrenmiş 😂onun bile almanlar gozunde sogudu yani ayrılmak için sey dedi ben seni aldattım cocuk da ben cok rahat bir erkeğim bebegim sorun yok bir daha yapma demişti orda tamamen bitti 😂😂
Rouge ahahahahahaha sen rahat değil g..v..t sın bebeğim deseydi o da 😂😂😂😂😂