• Muhabbet
  • 🪀Pandadan sorular🧚‍♀️

Olivetti O hissi aldım ben ve bundada yanılmadım bazen insanların neyi seçeceklerini nasıl biri olduklarını seze biliyorum 6 cı hissim küvvetlimi ne🤭☺

Olivetti doğru doğru ,yanlış yere yazarsan ben anında silerim relax ol 😂

Panda Beyle vaziyetin icine 🤣 Azerbaycanlı erkekler cok yakışıklı oluyor geçmişte internet arkadasim vardi 🤣 🇦🇿

Panda rus hic sevmem burda coklar.bir ara sarısınlar bıkmıştım artık onlar yüzünden. hic sevmem allah affetsin tek tük yani. .az daha nişanlımı da kacırıyodum rus diye değilmiş 😂

Panda iki seçenek olduğu için Azerbaycan’ı seçtim damar çekiyor ama en çok İtalyan erkeklerin methini duydum yani evlenmeyip bi çay içebilirsin onunla 😂😂

Panda ikisi de değil halis mulis oflu erkeği duruken 🤪

Panda bana göre yakışıklılar tip tamamen bi de konuşmaları dilleri yani hoşuma gidiyor ne kadar bilmesemde 🙈😂😂😂

Bize daha yakın olduğu için azerbaycan dedim. Çalıştığımda rus erkekleri gördüm. Vuhuuuu her gün bir kızla odaya çıkıyordu sarmaş dolaş maviş sarışın uzun boylu falandı 😂😂😂😂

Panda türküm rusyada yaşıyorum türkle evliyim 3 çocuktan sonra bekar olma ihtimalimi düşünemedim ama uzun yıllar fransadada yaşadım hiç harici biriyle evlenmeyi düşünmedim milliyetciyim ben 😂😂😂 məni başa sal ay bacı

Nietzsche bol bol votka bira içer rusların her bayramında uurrraaaaa diye sokaklarda gezerdin tanısaydın 😂😂😂