Pcoslu1anne Aynen öyle sen bu işi çözmüşsün arkadaş😉🙃
🪀Pandadan sorular🧚♀️
Panda kibarı cok kıbar odunu tam odun :) ortasını göremedıkk :)
Panda insan oraya bir İtalya yazardı yahu Ruslarda pek iyi değil 😂
şaka bir yana sanirim yeniden seçme şansım olsa yine eşimi seçerdim 🙏🏻
Panda iki seçenek olduğu için Azerbaycan’ı seçtim damar çekiyor ama en çok İtalyan erkeklerin methini duydum yani evlenmeyip bi çay içebilirsin onunla 😂😂
Bize daha yakın olduğu için azerbaycan dedim. Çalıştığımda rus erkekleri gördüm. Vuhuuuu her gün bir kızla odaya çıkıyordu sarmaş dolaş maviş sarışın uzun boylu falandı 😂😂😂😂
Panda türküm rusyada yaşıyorum türkle evliyim 3 çocuktan sonra bekar olma ihtimalimi düşünemedim ama uzun yıllar fransadada yaşadım hiç harici biriyle evlenmeyi düşünmedim milliyetciyim ben 😂😂😂 məni başa sal ay bacı
Nietzsche bol bol votka bira içer rusların her bayramında uurrraaaaa diye sokaklarda gezerdin tanısaydın 😂😂😂
bisadekahve italyanlar cok tatlı hepsinde seytan tüyü var her italyanla anlasıyorum cok cana yakın ve erkekleri romantik düşünceli .bence asırı kibar düsünceli insanlar genel olarak italyanlar ♥️😂😂
Oha ya ne kadaa italyancısınız bilseydim italyanıda yazardım😅
Ruzgarin_kadini ben bunu şimdide yaparım sıkıntı yok 😊
Rouge benim üniversite de bi hocam vardı bir çok ülkeyi gezmiş şey demişti kızlar hayatınız da mutlaka İtalyan erkek girsin yani bi kahve içmelik dahi olsa girsin çok kibar çok anlayışlılar kendinizi uçuyor gibi hissedersiniz ama evlenmeyin eğlenin demişti 😂 çok heves etmiştim ya ama coğrafya kaderdir 😂
Panda hangi ırk yatakta daha iyiyse onla😆😆
Dolunayy gözler yaşlı 🤪 Allahtan kocam bir süre İtalya da yaşamışta az çok kapmış bişeyler 🙈😅
bisadekahve o kadar haklı kiiiii 😂gerçekten öyleler ya bir tanesi bile mi yanıltmaz.benim 6 yıllık iki italyan arkadasım var kardesler ikizler biri kız digeri erkek gram almancam yokken bile bana dil öğretmeye calısıyolardı 1 sene sonra konusmaya basladık onlarla suan o zamanlara gülüyoruz😂hic degişmediler hala aynılar bir sorunun olsun canını verir yani asırı kibarlar arkadas olarak bile kendini prenses hissediyorsun 😂sınıftada var o da asırı iyi yüzünde nur var gorsen keske .kanın kaynıyor o kadar kibar iyi biri ki anlatamam .ismi salvatore ben ona salvatullah diyorum yüzündeki nurdan😂
Rouge sen anlatırken bile içim kaynadı 😂😂
bisadekahve 😂😂😂💕