• Beslenme
  • varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦

Minikus34 benım hedef de 58 :) 60- a da razıyım :) evet ya kahve cok iyi sade metabolizma yı vok güzel calıstırıyor

bitterdelisi24 bende kilo verdım 90dan 73e düsdüm 3ay icinde aralıklı oruc sayesinde saglıklı beslendim evde leslie yaptım ve günde baslarda 3lıtrr su ıcdım sonra 2ye ındırdım və suankı halımden qayet memnunum ama 65de olmak istemiyor deyılım ama🤭eylulun 1den baslıyacam onada ☺️

bitterdelisi24 Bak tarif vereyim, bayilirsin;
      1 sb sut
      2 dolu yemek kasigi yulaf ezmesi
      1 kucuk olgun muz
      Muzu catalla ez, ustune sut ve yulaf ekle istersen kakao da koyabilirsin..kivam alana kadar pisir. Sicak da guzel olur soguk da. Yanina sade sevdigin bir kahve. Hem lezzetli hem doyurucu

Ayla_Su aralıklı orucu cok yapan var ac kalınyomu onda. ben ad kalınca basım falan dönuyo :) boyun kac bu arada

bitterdelisi24 cok güzel afiyet olsun , sabah kalkınca kaveyi cok içerim ben 12. 1. Kadar kave , sutsüz ve şekersiz , ondan sonra günlük bitane enerji i içeceğim var onu içerim , ondan sonra 1,2 arası sizingibi kahvaltı yaparım yumurtada olur ikitane bol maydonos salatalık peynirle aram iyi deyil , bu arada 1.5 litre suyum var günlük bazen ikiye cıka biliyor yeşil cay içemiyorum nedense başım dönüyor onu içince halsizlesiyorum aksam yemegi tavuk balık salata türleri seviyorum patates püresi et olur hafif şeyleri böyle 4.en geç 5 gibi aksam yemegini yemiş olurum o saatten sonrada pek bişey yemiyorum kave su boyle devam ediyorum su tok tutuyor zatıflamaya cok faydası oluyor.

bitterdelisi24

bitterdelisi24 hayır ac kalmıyodrum guzel saglıklı bol tabak hazırlıyordum sabahları uyanır uyanmaz 1bardak su icerdım 45dakikalık leslie yapıyordum sonra yesıl cay saat 12dede kahvaltı proteinli yesıllıklı sonrasındada 2bebem var onlarla ılgılrnıyordum oylenler 4e 5e kadar uyuyorduk hepimiz zaten sonrada kalkıp yemeyı mı hazırlayıp 6da yıyordum guzel sebze yemekleri sonrada dusarı cıkıyorduk esımle falan cocukları gezdiriyorduk zamanda öyle gecıyordu sonrada 9 10gibi gelip yatıyorduk ben en baslarda biraz evet duzene sokuncaya kadar zorlanıyorsun ama zayıfladığında görünce motive olunuyor insan cok acıkırsamda salatalıkla idare ediyordum cok güzelde kilo verdim dogum kilolarımı emzirirken aldıgım kilolar falan boyumda 1.70 bu arada uzun oldu ama böyle verdim ben 🤗ve bol bol su arada detoks sularıda yapardım

bitterdelisi24 bazende kahvaltıyı yapmayıp direk aksam yemegi yiyorum , eşim akşam çalıştıgı için evde olmuyor😁 hiç yemek yemedigim günlerde oluyor yani🤣🤣🤣