Birmelekannesii Zeusunherasi ahaha kıyamam 😃 ozaman bırakma pes etme istediğin görünüme kavuş, benim giydiğim yakışmadığı an bitmiştir mesela 🙈
Zeusunherasi Birmelekannesii giyerken bin tane laf sayıyorum bu böyle olmaz zayıflamam lazım ne iğrenç duruyor diye 1 saat sonra amaaan verirsin ye gitsin diyorum 😂😂 ama bu defa kararliyim sabah başlayacaktım tartım bozulmuş 2snde başlıcam inşallah 😘
bitterdelisi24 Birmelekannesii kac kılo fazlan vardı sorması ayıpsa :) bencr kadıns yası degıl kılosu sorulmaz :)
Zeusunherasi bitterdelisi24 canisi ani gelen misafirdi pilav et sote salata domates çorbası turşu 😂😂 tatlılarını kendileri getirmişti ben kurabiye çıkarttım buzluktan o kadar
bitterdelisi24 Zeusunherasi ımm cok severm :) etçiyim ben zaten :) tursu yada bayılırım ya.. nerde otryosun ?? istanbul da kemerburgazda tursucu var super ya
Nur3211 bitterdelisi24 O da çok faydalı diyetisyenim bana 1 litre sıcak suya 1 tane kabuk tarçın atıp ılıdığında içebilirsin demişti😇
bitterdelisi24 Nur3211 evet arkadasm hıcbsey yapmadan sadexe tarcınlı su ıcerek 4 kılo verdı valla bide kalıcı oluyor
Nur3211 Aslında bir whatsap grubu ya da instagram grubu açsak her öğün birbirimize fotograf atsak çok iyi olmaz mı 🤷🏻♀️ Beni biri gaza getirmesi lazım 😂😂😂😬😬
Zeusunherasi bitterdelisi24 karabuk 😁 ev yapımı bizim turşular hazır almadım ama istanbula gelince tavsiyene uyup alırım biraz 😊
bitterdelisi24 Zeusunherasi geliyormusun istanbula :) valla böyle tursu yok sen gel ben goturcem seni 🤣🤣
Zeusunherasi bitterdelisi24 geliyorum ara ara 😂 yılbaşını orda geçirmeyi planlıyoruz ama bakalım ne olur