bisadekahve bitterdelisi24 eşim 1 ay önce diyete ve spora başladı 8 kilo verdi bende dün başlayım dedim spora gitme imkanım yok evde 30 günde fit uygulamasını indirdim onu yapıyorum bide hem süt artırıcı hem de ödem arttırıcı çay yapıyorum onu içiyorum elemek 1 aydık hayatımız da yok bakalım nasıl ilerleyecek durum 🥳🥰 ama gerçekten çok faydalı güzel bi post olmuş 💕
Zeusunherasi bitterdelisi24 canım ogun yerine geçen bir ürün düğün zamanı kullanmıştım. 20 günde 6 kilo verdim. Sarkma falan yapmıyor whey proteini falan var içinde. Kalp hastası şeker hastası guatr olan herkes kullanıyor. Fitback diye ürün. Facede kalıcı zayıflayanlar diye sayfaları var 😊
Buzlulimonatam Zeusunherasi canım peki yemeğini kısıyor muydun yoksa hem yiyip hem onu kullanıp mı verdin kiloları
Zeusunherasi AyselGummat ogun yerine geçen bir ürün düğün zamanı kullanmıştım. 20 günde 6 kilo verdim. Sarkma falan yapmıyor whey proteini falan var içinde. Kalp hastası şeker hastası guatr olan herkes kullanıyor. Fitback diye ürün. Facede kalıcı zayıflayanlar diye sayfaları var 😊
Zeusunherasi Akşamları son ara öğünü yoğurt pul biber ve zencefil olarak saat 9da yiyordum ben. Özellikle göbek için iyi oluyor kızlaaar😂😂 şimdi yine başlayacam. Bir de günlük 45 dk leslie yapınca vuhuuuuuuu. 165 boy 63 kilo ile düğün oldu. Hamilelikte 87 oldum. Şuan 90im. Sütün olsun ye ye dediler şişirdiler şimdi de kilo mu aldın diyorlar. Ama şunu öğrendim ki süt yeme işi değil su ve psikoloji işi 🥰🥰😘
Cloud9 Zeusunherasi 63 ten 107 e kadar çıktım ben de 1 yılda hamilelik vs derken doğumdan sonra ödemler felan şimdi 93 kiloyum. Doğum yaptığım günden beri diyet yapıyorum ama diyet dedimse sağlıklı besleniyorum ve sütüm çok yağlı çok faydalıymış doktor bebeğe mamamı veriyorsun kilosu fazla dedi demek ki sağlıklı beslenmek gerek abur cubur ile olmuyor yemekle olmuyor süt 🥰
Zeusunherasi Cloud9 aynen öyle. Ben de tektim bizimkiler uzak memlekette 10 gün kalıp gittiler. Eşimin annesi de pek rahat 😂😂 beslenmeme falan dikkat edemedim ki. Ne bulduysam yedim. Bir de kolikti çok zordu coook. Rabbim kimseye muhtaç etmesin 🥰🥰
Cloud9 Zeusunherasi amin ben de annemde kaldım 10 gün spnra eve geldim kaynanm geldi memleketten sana bakcam diye 1 hafta kaldı ama bir gün bile yemek yapmadı hatta evde bile oturmadı hergün düğünde gezdi 😁 onun için muhtaç etmesin Allah zor gerçekten
Zeusunherasi Cloud9 sorsan gelin doğum yaptı ona baktik derler 😂😂 neyse biz sağlıklı olalım da yaparız her işimizi 😂😂
Cloud9 Zeusunherasi aynen 😁 kendisini çok severim hiç kötü huyu anlaşmazlığım yok ama tek huyu bu tembellik o halimle dikişlerim felan var bütün evi temizledim banyo ocak altları vs heryeri bildiğiniz işim bitene kadar uyudu sonra işim bitti uyandı 😁 napalım bu da şdare edilir başka anlaşmazlık olmasında😂
bittercikolata bisadekahve Olmaz miiii 🙈 1 haşlanmış yumurta ya da omlet, salatalık yeşillik sınırsız, biraz peynir zeytin ❤ ya da yulaf seviyorsan 1 su bardağı sütle 2 3 yk yulaf ezmesini haşla üstüne istediğin meyve ve ceviz vs ile süsle 🤩
Eses1234 bitterdelisi24 bn basladım 1 ay oldu cok sükür 10 kilo verdim ve geriye 7 kilo kaldı hamilelikten önceki kiloma ve dahada vermek istiyorum inş yani kısacası bnde varım😊😊😊
Redrouge Ben ilk defa diyetimde başarılı oldum 1 haftada 4 kg verdim 🥰🥰 ve hala devam ediyorum . Başarılar herkese ama aranıza katilamayacagim sanırım düzenli bildirim yapamam gibime geliyor
bisadekahve bittercikolata yaa fotoğraf çekecektim bebem müsade etmedi bende şey yaptım bir tane hurma iki incir yulaf süt üç çilek bızztt 😂 yeşillikle peynirli olmlet yanında domates salatalık
2zlerim bitterdelisi24 ben varım ama ben aralıklı oruç diyeti yapıyorum 3 gün oldu ve hedefim benimde 7 kilo bakalım bi ay taviz yok inşallah
bittercikolata 2zlerim Ben de aralıklı oruçla 19 kg verdim hatta öyle sevdim ki 1 seneden fazladır hala aynı iki öğün besleniyorum 🤩🤩
2zlerim bittercikolata aynen bende hayatıma bu beslenme düzenini sokmak istiyorum çünkü diğer diyetler yok kibrit kutusu peynir yok 5 zeytin 7 ara öğün yapacaksın bunlar bana mantıklı gelmiyor ve zaten diyeti bırakınca hemen geri alıyolar kiloları
Cloud9 bittercikolata örnek bir menü verebilir misiniz kilo verirken nasıl beslendiniz neler yedini kaçta yediniz ben de aralıklı oruç gibi 2 öğün yiyordum 10 gündür ama hiç kilo vermedim