Honey limon soda nane yaptım 2bucuk 3 litre su hem bol süt yaptı su hemde ödem attırdı
varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦
Bosunadelirmedik hahaha olmaz sende gelceksın anca beraber kanca beraber:)
Honey bende sezeryan oldum gobek gerçekten cok kotu. korse aldım dün mekık cekıyorum. gobegı sadece mekık eritir arkdasm. gunde kac tane cekeblıyorsan cek
Momm2260 ben program sandım hani inenlerden you vıdeosu bu sanırım. kız ben zaten spor yapıyorum ip atlıyorum deli gibi ama leslieyede bkıcam🌹
bitterdelisi24 Ya canim benim🤍 Ben 158 53 kiloyum. Bilmeyen cocuk dogurduguma inanmaz; beni zayif bulurlar. Evet zayifim, formumdayim fakat yemeyi seviyorum lanet olsun🤭😅 Mesela simdi memleketteyim geldigimdn beri 2 kilo almisimdir. Evime doneyim 3 gun dikkat edeyim -1 gider. Oo hemen gitti deyip 1 gun yiyeyim +1 olur. Elde var sifir. Sonra yine diyet yine dusus. Sonra ayni bok iste😅😅 Benim sorunum cabuk kilo vermek ve geri almak. Mesela aylardir 51 olamadim hic. Bilemiyorum ne olacak 🙄🙃🤭
[silindi]
bitterdelisi24 bende kilo almak istiyorum kanka bana da liste ver😀😀😅🤣
[silindi] uu canımın içi 💜💜 cidden kılomu almak ıstıyorsun :) kac kılosunki
Bosunadelirmedik ayy derdin bızımkının yanında neki :) keske sorunum o olsa :) ideal kılodasın boyuna gore süper valla
[silindi]
bitterdelisi24 48 e dustum delirecem kizi emziriyorum ondan mı yediğim kilo olmuyor delirecem 170 boya 48 nedir abi ya kürdan gibi ortada dolanıyorum rüzgar olsa uyacağız diye korkuyorum😁
bittercikolata kas yapmıssın resmen😍😍
[silindi] ciddimisin boyunda uzunmuş hep mi boyleydın zayıftın kız. acilen kılo alman lazım dogumdadamı almadın
[silindi]
bitterdelisi24 74 ile doğum.yaptim yok ya önceden kiloluydum bi anda gitti gelmiyor
[silindi] sen hani bana fotonu atacaktın :)
[silindi]
bitterdelisi24 attiydim valla oraya sen de yorum yaptın ya hatta layn
bitterdelisi24 Bende katılıyorum 10kg fazlam var benimde 55 olmam lazım 🙈 Yarın başlayacaktım postu görünce atladım hemen. Ben aralıklı orucu yapıcam günde 2 öğün beslenip akşam 6 dan sonra yemeği kesicem 14 saat sonra bidahaki yemeğim olcak sabahları plates akşamları leslie yapıcam aynı günde. 1 ay boyunca bunu yapıcam bakalım umarım hepimiz istediğimiz rakamlara geliriz 👍
bittercikolata nasıl verdin bende senin gibiyim 🥺
bitterdelisi24 70 kiloyum hedef 55 😂 hadi bakalım sabahları sade türk kahvesi akşamda yatmadan önce kesinlikle yağ yakıyor üşengeçliğim olmasa eminim çoktan vermiştim ama sanırım yemeye de alıştım 🥴 motive edersek birbirimizi eminim herkes mutlu sona ulaşacak🥰
bitterdelisi24 Bebegim yulaf cok saglam bir protein kaynagi. Sut dokup pisirmeden yemeyi hix sevmem, o zaman hakkaten at yiyecegi gibi oluyor. Ama zayiflama doneminde her oglen sutle haslar kakaolu ya da meyveli yerdim. Denemelisin. Tarif cok
Honey inşallah canım nedemek