Ben kasılma hissetmiyorum hiç :(( klitoristen olunca idrar kaciricakmisim gibi oluyor titriyorum evet ama öbürü nayn olmuyor. Siz nasıl kesfettiniz??
Vajinal orgazmi işin ustatlari anlatsın
Hemsireanneg kaçma neden kaçıyosun ben klitoristen organzm olunca hiç bozmadan devam ediyorum o sırada kaslarımı sıkıp gevşetiyorum birkaç tekrardan sonra vajinal organzm oluyorum birde birbirimiz tahrik edici konuşmalar yapıyoruz onunda çok etkisi var
Hemsireanneg ben klitoristen bile olamıyorum ya🥺 çok merak ediyorum nasıl bir hisss
Hemsireanneg merhabalar ben de evliliğimin ilk zamanları sadece klitoristen orgazm oluyordum, sonra kegel egzersizlerini keşfettim.. hem doğumlarım kolay oldu hemde vajinal orgazm olmaya başladım ve diyebilirim ki bu klitoristen olandan çok çok daha farklı bi duygu..
Hemsireanneg Hep anlatıyorum tekrar anlatayım. Eşim klitoral oral yaparken tam orgazm olacağım anda birleşme yaşıyoruz sadece penis uyarılmasıyla vajinal orgazm yaşıyorum. Ama çok anlık tam orgazm olacağım anda başlıyoruz yoksa kaçabiliyor bir anda 😅 birde kafayı vermek gerekiyor gerçekten vermediğim zaman olamıyordum
Orange-woman Bilmiyorum kaçıyorum kasiyorum kendimi bütün konsantre dağılıyor ☹️ kasları hiç kasıp bırakmadım denerim onu daa
Hemsireanneg dene belki sendede işe yarar
Akrep Eşim oral yapamiyooggrrr 😂 ama bunu da yazdım kenara mutlaka denicem
Ezelinur son cumleniz iyice canımı çektirdi :( darısı başıma
Hemsireanneg önceden bende oralle olmazdım sadece ilişkiye hazırlık için oral yapardık göğüslerimden uyarılarak tatmin olurdum çok kolaydı. Ama bebeğim emdiğinden beri göğüsler bizde iptal 😂
hemsire_anne46 çok güzel bir his🤭
Hemsireanneg birde şöyle bişey keşfetmiştim belimin altına bi yastık koyunca daha kolay oluodu. Şuan aklıma geldi belki işine yarar.
Ezelinur hepsini aynı anda denicem benimki spordan gelsin bir 🤩😂
Akrep ayy şeyi de sormak istiyorum klitorisle uyarılınca hemen ilişkiye giriyor musunuz?? Yoksa bir süre devam mı
Yakamoz_ nasıl motive olup boşalabiliyorsunuz ya eşim o yönde bana çok yardımcı oluyır çok uğraşıyor ama ben bir türlü boşalamıyorum yaa
Hemsireanneg Yani şöyle önce ön sevişme oluyor sonra birleşme yaşıyoruz o şekilde devam edip oral yapıyor eşim sonra orgazm istersem oluyorum. En kolay yolu oral ile oluyor. Ama kucak pozisyonu ve doggy pozisyonunda da olabiliyorum biraz uzun sürüyor tabi, önemli olan odaklanabilmek. Ve o an eşimle konuşmalarımız birbirimize yaptıklarımız falan epey kolaylaştırıyor. Eşimde geç boşalır mesela bununda etkisi çok ben tatmin olana kadar devam eder .