• +18
  • Vajinal orgazmi işin ustatlari anlatsın

Hemsireanneg Yani şöyle önce ön sevişme oluyor sonra birleşme yaşıyoruz o şekilde devam edip oral yapıyor eşim sonra orgazm istersem oluyorum. En kolay yolu oral ile oluyor. Ama kucak pozisyonu ve doggy pozisyonunda da olabiliyorum biraz uzun sürüyor tabi, önemli olan odaklanabilmek. Ve o an eşimle konuşmalarımız birbirimize yaptıklarımız falan epey kolaylaştırıyor. Eşimde geç boşalır mesela bununda etkisi çok ben tatmin olana kadar devam eder .

Ben bu zamana kadar vajinal orgazm olmamış miyim acaba onu düşünmeye başladım minikten bir şey oluyor ama sanki bir şey yarıda kalıyor hissi ( titreme yarıda kalıyor gibi ) olmamış miyim 😂🙄

hemsire_anne46 rahat bırak kendini gerekiyorsa kendi isteklerine göre yönlendir eşini. Çekinceli davranıyorsan kendini kasarsan olmaz

Birde mastürbasyon yaptığımda çok daha farklı zevk alıyorum klitoral orgazm oluyorum o zmaan. Vajinal orgazm nasıl olcak nerde hata yapıyorum bilemedim . Eşimle ilişkimizde minik bı titreme , hoşluk oluyor ama mastürbasyon yaptığımda yaşadığım zevk yok en sonda

Bende post açmıştım kendi başıma hem vajinal hem kliroral oluyorum ama eşimle olamıyorum baya baya da uğraştı geçen gün her pozisyonu denedik varya gözümü kapatıp odaklandım da ama yok aşırı zevk var ama sonuç hüsran.. şimdi bide ön sevişme ve kegel deneyecem bakalım .. mastürbasyonu da bıraktım sırf bunun için ama yapmayınca eşimde boşaltamayınca aşırı sinir yaptı bende valla bende burda bekleyim farklı fikirlere ihtiyacım var oralle de olmuyo zaten geriliyorum oral yaptığı zaman onda hiç odaklanamadığımı farkettim

Afhkkfetgf Bende oralde odaklamiyorum adam başak Burcu ne zaman oral yapsa yanına peçete aglip ağzını siliyor sürekli gulcem zor tutuyorum sgsfsdfg

Redrouge olmamissin bende de oyle hepsi oluyor ama o patlamayi o rahatlama yok lapp kaçıyor

Hayat_ su konuyi biraz araştırmam lazım bır de ben bu konularda çok çok cekingenim ne yazık ki eşim çok yardımcı olmaya çalışıyor ama ben adamın yanında seks bile diyemiyorum 😂

Redrouge Burda da buldum bir başak hshshs abim babam oğlum eşim kayinlarim hep başak. Bir salın beni Başak burçları 😂❤️

Redrouge valla bende normalde öyleyim ama az önce nöbetteki kocam yarın gel üstüne atlayacam dedim 😂😂 yorgun gelecek direk uyumaya başlar eminim😂

Akrep ayni durum bende de var büyük oğlum 2 yasinda küçük 1 yasinda memeler iptal 😂

Bende burda bekliyim bari bende zevk almıyorum hiç bir şekilde 3 yıldır evliyim toplasan 2 kere hissetmişimdir birşeyler

Bende beklim 🤦‍♀️

Afhkkfetgf ben burda takıla takıla bu çekingenlikleri asacağımi düşünüyorum 😂 ay ben hiç teklif bile edemiyorum ya bakışımdan , oturusumdan anlıyor benim durumlar vahim 😂