Duş alma sorunu
Eylem10 Yok ben seni anladım sonradan 😂 Bebek olmadan önce ilişkiden hemen sonra yorgunluk falan duş almadan uyuma lüksüm vardı, ama bebekten sonra emzirdiğim için haliyle duş almam gerekiyor. O kadar üşenirdim ki eşim kırk takla atardı 🤦🏻♀️ Hala daha bazen üşenebiliyorum. Ertesi sabah işe giderken alabilir aslında. Çünkü benim eşim sabah işe gitmeden öncede ayılabilmek için duş alır bazı zamanlar guslünü öyle alır
Akrep evet onu da denedik başarılı olamadı malesef çünkü sabah ucu ucuna uyanıp işe yetişiyor çoğu zaman. Arabayla da gitse geç kaliyo. İşte erken kalkabilecegi zamanlara denk getirmeye çalışıyoruz, inanılmaz teferruatlı ben bile üşeniyorum artık düşününce 😂 ben de bebekten sonra takıntılı oldum duş olayına öyle de kaldım bir sorun yaşamıyorum ama işte.bakalim düzelir elbet inşallah 💙
İşten gelir gelmez dus girer eşim sigara kullanmiyor ama çalıştı yerdekiler kullaniyor haliyle üstüne siniyor bende çok rahatsız oluyorum sigara kokusundan diye sağolsun gelir gelemez duşa giriyor ama iş yataktan sonraya gelince useniyor ve sırf bu yüzden olmuyor ☹️☹️
Emineyilmaz terlendikce şu niyetine kullsni her bi posta ıslandık gider o kopuklerr ahahshsh
- Düzenlendi
Emineyilmaz ben seninle tartıştığımı bile unuttum o derece kindar biri değilim şimdi yazdığını okuyunca hatırladım 😇
Ama canımız annemiz falan kullanmazdım yine kızzzzz derdim samimi ortam bulduğumda 😅 ❤️
- Düzenlendi
ZRaporu hahah kidste öyledir de genelde 😍 evet burda evli bekar herkes var canımız annemiz saçma olur 😂😂😂 mucukk
- Düzenlendi
@
Ozge49595 hshdhsjsjs allah seni
Eylem10 çaktırmadan yaklaş ve dök😂 eğer pril fairy dökersen banyo hızı 10 kat daha hızlı olur jsjddj
Eylem10 Yani her gün duş alıyorsa, çok bakımlı ve temizse, asla ter kokmuyorsa virüs kaygısını siz yenip ilişki istiyorsanız ona odaklanabilirsiniz. Sigara kullanmadığım için bilmiyorum tene siner mi kokusu?
Eşim her gün duş alır ama işten gelir gelmez elini yüzünü kolunu ayaklarını bir yıkar üzerini değiştirir hemen yemeğe oturduğumuz için. Duşu ya sabah ya da gece alır. O sebeple koku almadığım ve kendisinden tiksinmediğim için o gün ilişki yaşayacaksak sonrasında duş alırız her gün aldığımız için bize zor gelmez. Sizde bir böyle deneyin isterseniz, dünyanın pisliğini eve getirecek değil.
Miskin yawww ahahhaha bu neg😆😆😆