Adam resmen duş almaya üşendiği için ilişkiden kaçıyor. Yıllardır çözemedim bu sorunu lanet geldi artık gercekten. Ben tertemiz yıkanır giyinir eder yanına yaklaşırım resmen yapmamak için kırk takla atar. Demin de aynisi oldu. Defalarca kendimi geri çektim yine vicdanım el vermedi ama bu sefer kati şekilde istemiyorum artık onu bakalım nolacak. Var mı benzer durumu yaşayıp da çözüm bulan ?
Duş alma sorunu
Duş almaya üşenen erkekte ne bilim yani genelde bizim için daha zor duş almak yani onlarınki en fazla 5 dk sürüyor 🙄
Eylem10 saçına şampuan dök ilişki öncesi djdjdj
Emineyilmaz Allah canını almasın içime içime güldüm gece gece 😁😁
ZRaporu modken : canımız annemiz ne kadar da komikli yorum maşAllah nazar değmesin
Mod değilken : Allah canını almasın güldürdün jshdjdj
( güldürdüysem ne mutlu 🥰) zeytin dalı ♥️
Eylem10 Duş almaya neden üşenir ki insan 😏 Valla bizimki hergün alıyor işten gelip ilk işi duştur. Alışkanlık haline getirmesi lazım, insan alışkanlıklarını bırakamıyor sonuçta kolay kolay
Arkadaşlar haftada bir yıkanmiyo tabiki yaa ahahaha onu açıklamayı unutmuşum 😂 çok bakımlı temizdir asla ter bile kokmaz ama ilişkiden sonraki duştan bahsettim adama ölüm geliyo resmen manyak herif. Ne bilim napsam bilemedim işte.
Emineyilmaz catladim buna gülmekten çok yaşayın 😂😂😂 denemem lazım ama nasıl yapicam bı bakım çok mantıklı 😂😂
Eylem10 wla o bende de oluyor ara sıra sırf duş almamak için ilişki istemiyorum bazen🤣🤣