Çocukken yapdığınız gizlin şey nedir?
Edit:Evimizi yakmışdım🤭tabiki de bu olay gizlin kalmadı çok masummuşum gibi söyledim ha😅🤪

Panda bebek kuzenime şu pembe çocuk aspirinlerinden yediriyordum . Ben 7-8 yaşlarındaydım kuzenim de daha kundaktaydı… sakın bebeklerinizi küçük çocukların yanında bırakmayın 😏😏😏

Panda Bi akrabamın telefonunu balkondan atmıştım aramaktan deli olmuşlardı. Hala daha benim yaptığımı bilmez 😬

Panda neler yapmadım ki söylesem bu nasıl cocuk dersin linç bile yiyebilirim en iyisi masum olanlardan anlatmak .kuzenimle oyun oynuyoduk menemen yapıcaktık nenemin de tavukları vardı 2 tane yumurta gorduk annenannem bunları gormemiş. en iyisi biz alıp bitane oyunumuzda kullanalım dedik. kırdık içinde canlı varmıs meger 🐣o yüzden almamıs nenem o yumurtaları heralde bilmiyorum artık. tabiki ölüydü .bizde filmlerde görüyorduk bayılanlara kolonya döküyolar ayılıyor aynısını yapalım dedik olmadı .gittik yıkadık gine canlanmadı ne yaptıysak olmadı .en sonunda cenazesini yapmıştık cok üzülmüştük hala da üzülüyorum ona

Rouge O an çocuktum gıcıklığına yapmıştım şuan olsam hepsinin telefonlarını atardım ahJajajsjjx

Akrep ayneen😂😂ama hala yanlışlıkla atabilirim bence😂

Rouge Evet ama şuan o vicdan peşimi bırakmaz ya 😂 o zamanlar gamsızdım ajahhahahahs

deleted13 napim adamda her seferinde alıyordu o zamanlar 1 milyon vardı kağıt para ,dolu şey alıyordum 😂😂

Panda Annemle babam sigara icerdi. Bitmis sigaralari alip tuvalette yakip icmeye çalışırdım 😅😅

Panda en fazla bakkaldan sakız çalmışımdır o da mahalledeki arkadaşların gazıyla. Çok uyumlu uysal bi çocuktum hiç cinliğim yoktu.

bisadekahve abilerim beni kullanıyordu 😂😂 onlar basıyor brn malzemeleri alıp geliyordum 😂sonraki gittiğimde bakkal amca o bir milyonu çerçeveyle duvara asmış oluyordu 😂