Muhabbet yapak🙃😊
Nietzsche köşeyi dönme planları 😂😂
Rouge 😱😱😱
bisadekahve abilerim beni kullanıyordu 😂😂 onlar basıyor brn malzemeleri alıp geliyordum 😂sonraki gittiğimde bakkal amca o bir milyonu çerçeveyle duvara asmış oluyordu 😂
Panda 10 yaşındaydık. Bakkala gidip 100 bin lira (10kr) verip çay bardağıyla küçük külah çekirdek yada meybuz aldığımız zamanlardı. İkizim, ben ve iki mahalle arkadaşı daha. Tam bakkala gireceğimiz sırada yerde 2001 sigara paketi görüp ayağımla basıp patlatmak istemiştim. Sonra ikizim ben basmadan aldı meğer paket doluymuş. İçinde de 8 tane var, biz kişi başına iki adet düşüyor diye hesabı yapmıştık bile 😀 Akşam olunca camiye namaza diye çıkıp (kuran kursuna gidiyoruz yaz tatilinde) parkta buluşup içecektik. Boru kayığın içine girdik kimse görmesin diye. Tabi dumanı hesaba katmadık. Hepimiz birden kibrit çakıp nefes çekince öksürerek boğulurcasına kayık dışına attık kendimizi. Yaptığımız en büyük şey buydu sanırım. Şimdi kendimin annesi olsaymışım 10 yaş sigaranın s si ile bağdaşmayacak bir yaş. Belimde sopa kırardım 😄😄
Nietzsche organize işlersiniz siz 😂😍
zarifhanim Hahaha sigara küçükken çok içmişliğim var kaçırıp, nasıl bir keşsem halen içiyorum😂😐
deleted13 büyük yaşta içilmesi sıkıntı değil de gerçekten öksürmemize rağmen hoşumuza gitmişti, gündüz oyuna gittiğimizde yolda gelen geçen ağzında sigaralı insanlar görünce canımız çekiyordu. Hatta arkadaşım o küçücük boyuyla “üfff nasıl içiyor canım çekti” diyordu 😂😂 ama o deneyimden beri hiç bir zaman nefeslenemedim, dudak tiryakisi kaldık 😂😂
zarifhanim Küçükten almışsınız o hissi(şuraya kamu spotu koyayım sigara sağlığa zararlıdır 🚭)Ağız tiryakisi daha kötü bir şey içtikçe içirir.😂Ben de azalttım zaten.