Redrouge 26 yaşındayım
İlk kez özel bölgeye ağdaya kınamdan bir gün önce gitmiştim cesaretimi toplayıp
Başka çarem yok diyerekten
Yaşımı sorup şok oldular nasıl hep jiletle alırsın diye 😂
3 ay önce doğum yaptım sezaryen ile
Yine gideceğim ağdaya
Ama kendim asla asla kesseler yapmam tecrübe işi o

Birsusamannesi evet elle isitilanla canim çok şükür ben yıllardır kullaniyorum öyle bisey olmadi yapıştırma kismini yanlış yapmışsınızdır alt tarafı yanakları açarak yapcaksiniz komple yapıştırılmış ben makasla 4 kesiyorum onları o sekil bölüm bolum aliyorum

Evet kizlar haftaya lazere başlıyorum. Tüylerim canıma tak ettirdi . 💃

Redrouge valla en iyi karar ilk seansım daha baya memnun kaldım kil alma derdi bitti diyorum hem cidden rengi açıldı çünki jilet yapmiyorum

Lavinia_ Bende de çok fazla kararma oldu malum jilet bı de bı ara çok kiloluydum . Tüm vücut mu gidiyorsun ? Merak ettiğim bir şey var tum vücut gideceğim çırılçıplak mi duracagim orda 😂 bir de ne kadar sürüyor acaba ya

Redrouge tüm vücut gidiyorum canım…. Evet çırılçıplak oluyorsun başta çok utanmışdım sonra alışıyorsun 😄 seans süresini mi sordun canım? Yoksa ne kadar gideceğimi mi?

Nermins lazere başlayacağım bugün randevu aldım . Agdanin acısı çok fazla öyle işkence çekmek yerine lazere başlayayım dedim

Limonlupopkek kıl kökleri aşırı kalın üst kısımları pudrali eldiven ile aldım ama altları alamadım yarım kaldı resmen parmaklarım morardı..baya bı güç uyguladım 😂 lazere de randevu aldım bu arada kökten çözücem bu işi ☺️

Redrouge ewet biraz zir ve acili oluyor. Ven basta biraz ara verip ertesi gun deniyirdum. Kisayken alin eldivenle uzunken alirsan fazla canin yanar.

Redrouge lazere başlayana kadar jilet den başka bir şey ile alma Ağda cimbiz eldiven kökten alan şeyler den uzak dur