Yaren56 sen bensin ya 😂 bende aynı şekil loş olacak😂
Özel bölge sekli
kullaniciadiyokk bu şekiller herkeste farklılık gösterebilir ama anlattığın gibiyse bence bi sıkıntı var gibi geldi. Heleki 5 yılda eşinden saklıcak kadar seni rahatsız ediyor ise bence kesinlikle lobiplosti ameliyatı öneririm basit bir operasyon. Gerçekten evlilikte cinsellik bence çok önemli mesela 2 gün sonra vajinada genişlikte dolayı vajinoplasti operasyonuna gireceğim canım çok tatlıdır ama cinseliliği en ufak olumsuz etkileyen birşeyin bence düzeltilmesi gerekir
kullaniciadiyokk yaaa çok özür diliyerek sorucam, normalde de mi öyle görünüyor yoksa bacakları açınca mı🤭🤭mesela dudaklar kapatıyor ya içeri görünmüyor bende ama ilişki sırasında açılıyor tabi içerdekiler de görünüyor haliyle.
kullaniciadiyokk kararma ağdadanın çok sıcak uygulanmasından da oluyor yakıyorlar bende gebelikte arttı şükür düzeldi, diğer mesele genetik olduğunu düşünüyorum bende normal tek çizgi görüntüsü gebelikte daha tombik oldu o kadar 😅
kullaniciadiyokk Sorunsa yaptır valla ben yaptırdım hemde 18 yaşındaydım iki gün bile sürmedi iyileşmesi öyle hissizlik falanda olmadı hiiiç korkulacak bişey yok. Benimde ergenliğimde kendi kendine olmuştu iyiki yaptırmışım öyle evlenemezdim 😝😝😝
Duygu907 ben bekarken yaptırmak istedim ailem nisanlaninca yaptırırsın nişanlın isterse dedi😆 kaçarak evlendim yaptıramadım. Şimdi kocam hiç sıkıntı etmiyor😜
Manuka10en Kız kadın 6 aydır forma girmiyor.Sanırım formu kullanmayı bırakmış🤷♀️
Melmomss Bu çoooook sık görülen bişeymiş doktorum öyle demişti valla işlemin adını biliyorum desem yalan söylemiş olurum doktora dedim bunları kes al 😂😂😂😂😂 Kesinlikle ya sadece eş açısından değil kişisel olarakta çok rahatsızlık veren birşey bir an önce yaptırıp kurtulun derim benim psikolojim bozulmuştu resmen
HurremSultan Valla benimde dışardan olan bi işlem ben yaptırıcam diye tutturmuştum😂😂😂 evet ama bizimkilerde biraz karşıydı sorun etmiyorsa eşin sorun yok canım benim ben kendi kendime bile sorun etmiştim o zaman hiç bişeyim olmamasına rağmen 🤷🏻♀️
Duygu907 bende çok ediyordum oda bisey olmadığını gayet güzel olduğunu beğendiğini söyleyerek ikna etti beni diyelim🤭🤭🌸
HurremSultan O zaman hiçbir problem yok demektir 🤩🤩💃🏽💃🏽
Yasak_elma ayyy hiç bakmışım ım tarihine🤭🤭çok eskiymiş post 😂😂