zarifhanim benım de cok arkdasım içti yanımd içti sıgarw ıçer gibi. ama bikere agzıma surmedım korkardım onu ıcersem kendımden gecerm ölurum sanardım. lise ortamı malesef en kotu zaman. arkdas secımı cok onemlı. allah herkesin cocugunu korusun zira biz her zaman koruyamayız :(

İnanılmaz hastayım ve hamileyim. Çok ağır atlatıyorum genelde bünyem zayıf. Az önce eşime dedim hatta ben ağrı kesiciye vicdan yapıyorum bu insanlar nasıl sigara alkol tüketiyor hamileyken diye. Lütfen çocuklarınızı da bu duruma mahkum etmeyin.

Kelebekler şu esrar uyuşturucu kullanan insanlara acaip tikim var, eğer kullanıyosanız çocuğu helak etmeyin yanınızda.

zarifhanim bu durumu çok yakınımda yaşadım öyle zor ki bilenler anlar zaten ..
    o küçücük bedenlerinde kasılma ve hafif çaplı nöbetler de geçirebiliyorlar maalesef 😔
    Zamanla ve kan değişimi benzeri bir tedavi ile temizlenmesi mümkün fakat bir anne bile bile bebeğine bu zararı vermesi sağlıklı olmadığını gösteriyor ah keşke herkes bilinçli olsa 🙏🏻

deleted77 öyle gerçekten, minicik bir bebeğin bu sebepten nöbet geçirme ihtimali.. ahh çok üzücü, düzelse bile ömür boyu o vicdan yakayı bırakmaz..

zarifhanim dediğim kişi aşırı bağımlı ve yüksek doz vakası ile son nefesini vermiş zaten. Ah o vicdan duygusu barındıran bir birey bunu yapmayı aklından dahi geçirmezki…

Zoya hic duymadim öyle birsey benim eşimde benim yanimda sigara icer ama hic doktorum öyle birsey demedi sindiye kadar 🙄

• Zoya bunu yanıtladı.

saripapatya maalesef bunun için 3 doktora gittim farkli hastahanelerde belki yanlışlık vardır diye kendimi teskin etmek için

Zoya Plasenta yaşlanması olmuştur. Bu sadece sigaradan olmaz. Sigara alkol vb şeylerin yanı sıra hiç bir nedene bağlanmadan da olabilir. Benimde oldu hamileyken ağzıma sigara vurmadım sigara içilen ortamda da durmadım. Ama bebeğin plasenta yaşlanması nedeniyle gelişim geriliği oldu. Umarım bebeğiniz şimdi sağlıkla büyümüştür 🌸

Bisaniye Bizde gelisim geriliği yoktu açıkçası bebeğim 40.haftada dunyaya geldi kilosu boyu vs gayet iyiydi bende bilmiyorum doktorumun bana söylediğini söyledim ben yasadim kimsenin yasamasini istemem evlat bambaşka birşey