mgxxx rica ederim ne demek umarım sizde bir an önce halledebilirsiniz

mgxxx teşekkür ediyorum 🤲 umarım senin içinde herşey gönlüne göre olur canım benim 🤲

Brvnonk yanlış anlama fakat senin durumu bildiğimden yazıyorum, başkalarına ahkam kesmek boşarım demek ne kolay senin için cidden şaşırdım trajikomik geldi keşke sende sözde değilde icraate geçsen eşin adına.

mgxxx senin adına çok üzüldüm, fakat ilişkinizi ciddi boyutta Gözden geçirmende fayda var çocukça engellemek yerine iletişim halinde orta yolu bulmaya çalışmak daha doğru olurdu eşinin yaptığı saçmalığa gelince affedilir yanı asla yok.

nar1nar sizi nasıl götürecek nikahınızı verdinizmi?Turistse götüremez zaten

deleted77 Evet engellemek çocukça ve mantıksız bir davranış ama karşımdaki insanın tarzı biraz farklı keşke sadece konuşarak sağlıklı iletişim kurabilsek onunla yorumunuz icin çok teşekkürler

mgxxx eveeet davetine icabet ettim 😅 kafayı topladım, geldim 😋
          Yani eşin işi gereği yurt dışındaysa diyecek bir şeyim yok fakat işi bahane edip gittiyse çok yanlış yapmış. Bir de lohusa karısını bırakıp gitmek ne bileyim. Engellemeseydin keşke evlilikte artık engelleme olmamalı tamam sevgiliyken yapılır edilir ama siz evlendikten sonra birbirinizden sorumlu insanlarsınız. Her an birbirinize ulaşılabilir durumda olmanız lazım ne olursa olsun. Eşini engellemek yerine sık sık görüntülü arayıp rahatsız etmelisin bence. Nefes aldırma çünkü bu lakayt tavrıyla bunu hakediyor. 4 yaş büyük kadına anne de denmez sallamasın abla diyebilir de biraz sallamış gibi geldi.

mgxxx birbirinizi engellemek nedir ya bebeğiniz var sonuçta hemde küçük emzirme varsa sinir psikoloji hepsi mahveder sizi eşiniz ya baya rahat yada daha aile olduğunun farkında değil sorun ne olursa olsun haklılık payınızda var 🤦🏻‍♀️

mgxxx lohusa kadınsın. Canm aklına kotu getırme. Sana bişy yapmaz. Yapaada kendı karakteri degmez

Akrep Ne diyosun sen ya defol git başlamim şimdi sana okumayın yorumlarımı zoruna mı gidiyo sanane

deleted77 o şekilde görmedim ben yanlız ve benm o şekilde bir durumum asla olamaz zaten ben kadının yazdigina karşılık veriyorum evet düşününce de gerçekten o şekilde bir durum olsa görsem vs hernyse asla kabuk etmem asla size niye tuaf geliyor benim yorumlarım ben ona şaşırıyorum bu duruma karşılık napilir ah canm kocam bana para getirmek için çalışıyor anne diyor kadına diyip susmamimi beklerdiniz acaba şuan anormla bir durumum yok çok şükür

Brvnonk konumuz bayanın zor durumda oluşu değil senin bu ahkam kesen yorumların, gerçekten üzüldüğüm için yazdım çarpıtmanın anlamı yok, örnek vermemi istersen özgürlüğü kısıtlananan, markete dahi çıkamayan, şiddet gören, kovulan, aşağılanan bir kadın mı başkasına boşarım diye akıl veriyor buna şaşırdım haliyle 🙄

deleted77 Sen çok ikiyüzlüymussun ona ne demeli peki bana üzülme üzülecek hale düşme yazık. Ben başka kadınla görmedim en azından

Brvnonk iki yüzlü olmak her yerde ayrı konuşmak demektir ben senin kendinede bunları dedim asla kabul edilir bir evlilik değil vs. bu yönde içim çok rahat 🙏🏻
                        Üzülme olayına gelince, düşünce yapısı olaraktı fakat onun içinde boşunaymış. Çünkü sen kendin yapamayacağın bir şeyi başka bir hemcinsini kırarak çokta güzel yazıyorsun bak açıkça yazayım o bayan belkide boşanır fakat sen daha kötü durumdasın.

deleted77 O zaman sen sana yazılan özel adı üstün de heryere yayansin buna ne diyorlarsa artk osun. Bu olay başıma gelirse o zmn konuşursun kendi kafana göre konuşma. Başka bir kadınla gordugum an yada msj vs en ufak bişi bosarim demiştim sana da. Boşanmamasi hata zaten kadının ben olsam bende boşardim. Benim kötü bir durumum yok çok şükür eskidendi o düzeldi şuan istedigim yere de gidebiliyorum eşim konusunda da hiç bir sıkıntım kalmadı ise de başladım. Sen kendi kendine konuş seni dinleyen olur illa.