Brvnonk yalnız bişe Dicem sen kocanın üstüne kayıtlı olan hattı Bile arayıp kontrol edemiyorsun kime ait diye …… korkundan … bu dediklerini mi yapacaksın

1tatlihuzur maalesef hayır kesinlikle ne oraya uyumlanma ne de güvenim yok yaptığı her açıdan yanlış sessizce ondan uzak kalarak tepkimi göstermeyi düşünüyorum sonrasında da ne olacaksa olsun her duruma açığım.Gurur kırıcı şeyler bunlar çok ağır gerçekten.Keşke söylediğiniz gibi olsaydı ..

Olivetti sana mı dert oldu yazdıklarım yaparım hat kontrol edemememin sebebi oturduğum yerde hat sıkıntısı var şebeke sıkıntisi. Benm yorumumun bı tek sana şey oldu gakiba

Brvnonk burada ve orada kaldığı süreçler net olmuyor.Saygı güven sevgi haketmiyormuş gerçekten Beni de haketmiyormuş kalbimi onaramazsa ona hayatta başarılar dicem ama unutturmaya çalışırsa bebeğim daha küçük olduğu için unutmuş gibi yapacağım bi süre ☹️

mgxxx sonuna kadar güvensen dahi inan o şekilde olmaz yani empati kursun seni o şekilde görse emin ol adın çıkar yanında çalışsa yani aynı sehirde çalışsa olmaz mı gitmek zorunda mı bide ordaki bayanlar daha kötü yani şöyle örnek veriyim benim eşim de gidicekti herkes destek çıktı vs kararlıydı ama ben ztn guvenmiorum bide başka ülkeye ortalığı karistirdim gidersen boşa öyle git vs dedim geleceğimiz için dedi ben istemiyorum gelecek fln ekmek yerim yine seni göndermem dedim gitmedi bazen söylüyor gitseydik seni de alırdım orda yaşardık fln gerej yok diyorum

Brvnonk umarım hep hemfikir olursunuz mutluluk dilerim teşekkürler yorumlar için

mgxxx dedqim gibi kadın we erkek sonuçta yaşıda dinlemez eşn yanlış ediyr seni orda bırakmıs kndisi hem suçlu hemde engel atıyr seni ve kocanı düşünmeyeni düşünme sende

mgxxx rica ederim ne demek umarım sizde bir an önce halledebilirsiniz

mgxxx teşekkür ediyorum 🤲 umarım senin içinde herşey gönlüne göre olur canım benim 🤲

Brvnonk yanlış anlama fakat senin durumu bildiğimden yazıyorum, başkalarına ahkam kesmek boşarım demek ne kolay senin için cidden şaşırdım trajikomik geldi keşke sende sözde değilde icraate geçsen eşin adına.

mgxxx senin adına çok üzüldüm, fakat ilişkinizi ciddi boyutta Gözden geçirmende fayda var çocukça engellemek yerine iletişim halinde orta yolu bulmaya çalışmak daha doğru olurdu eşinin yaptığı saçmalığa gelince affedilir yanı asla yok.

nar1nar sizi nasıl götürecek nikahınızı verdinizmi?Turistse götüremez zaten

deleted77 Evet engellemek çocukça ve mantıksız bir davranış ama karşımdaki insanın tarzı biraz farklı keşke sadece konuşarak sağlıklı iletişim kurabilsek onunla yorumunuz icin çok teşekkürler