zarifhanim Hyr yok telfn mevzusu hariç market vs yok ki market çok uzak ztn bizim buraya ben kendim sanal market kullanıyorum yeri gelince de aylık alışverişinizi eşimle bersber yapıyoruz asagilanmaniz derken?
İnanamıyorum ..
zarifhanim evet bir sıkıntımız kalmadı çok şükür iyiyiz artk takmiyorum çalışıyorum düşünmeye takmaya zamanm olmuo oğlum var sekiz buçuk aylık onu dusunuyorm napio fln die o kadar başka bir sorunum yok burda beni eşimle direk sorunlu yaptılar sorunlu olunca direk boşamak gerekio düzelmemesini istiyorlar çünkü
mgxxx okurken kiskanlcik krize girdim 🙄 4 yaş var ama anne dio …..
Ateş ve barut yan yana durmaz ..
mgxxx sacmalik ne demek anne diyorum. 4 yasinda biri anne olabilir mi uyduruyor. Abartmiyorsun bence. Bir bokluk var
saripapatya bende öyle düşünüyorum
Bosunadelirmedik hiçbişey gizli kalmaz görücem neler yaptıysa ..
mgxxx cildirmakmi delirmelisin yani bunlar ney sence kizim saf olma ya kendini kandirma kesin iliskideler uzuluote bebegini sutten kesilmesin bekle sabret
Mutlu_annee hersey belli olur daha net anlarım pişman oluyorum emeklerime ama hayırlısı bakalım
mgxxx sonuc ne oldu acaba ..
mgxxx Çok hoşgörülüyümdür ama bu beni bile aşar😕
saripapatya beni o kadınla görüntülü konusturdu konuşurken karım benim bak dedi çocugumuzu gösterdi üzdüm onu anne küsmüştü bana dedi bu tarz konuşmalar oldu sonrasında özür diledi yaptığı tek yanlısın kadının yanına o şekilde çıkmak oldugunu baska bisey olamayacagını söyledi kendini kanıtlamaya çalışması hatasını anlaması gönlümü almaya çalışması öfkemi biraz hafifletti buradakilerle eve hediye gönderdi şimdi o sürekli beni arıyor ama ben mesafeli olmaya devam ediyorum bi süre daha mesafeli ve tepkili olacagım şimdilik sonuç bu şekilde .. 🙏🏻
KirmiziOjeli Aynen pls katılıyorum hisslerimin tercümanı😊