mgxxx cildirmakmi delirmelisin yani bunlar ney sence kizim saf olma ya kendini kandirma kesin iliskideler uzuluote bebegini sutten kesilmesin bekle sabret

mgxxx hangi ülkede ne rsa olsun mahremiyeti koruması lazım ne üzüleceksin olan sana ve bebeğine oluyor takma kaldırır engeli hevesi geçecek oralarda emin ol sıkma canını bizde eşimle birbirmizi engelledim kötü söz söylememek için şimdi engellemeden akışına bırakıyorum eşi olan sensin unutma

Efsun evet aynen öyle çok haklısınız 🌸

Mutlu_annee hersey belli olur daha net anlarım pişman oluyorum emeklerime ama hayırlısı bakalım

saripapatya beni o kadınla görüntülü konusturdu konuşurken karım benim bak dedi çocugumuzu gösterdi üzdüm onu anne küsmüştü bana dedi bu tarz konuşmalar oldu sonrasında özür diledi yaptığı tek yanlısın kadının yanına o şekilde çıkmak oldugunu baska bisey olamayacagını söyledi kendini kanıtlamaya çalışması hatasını anlaması gönlümü almaya çalışması öfkemi biraz hafifletti buradakilerle eve hediye gönderdi şimdi o sürekli beni arıyor ama ben mesafeli olmaya devam ediyorum bi süre daha mesafeli ve tepkili olacagım şimdilik sonuç bu şekilde .. 🙏🏻

Ben Almanya’da yaşıyorum. Ever Avrupa’da 4-5 odalı evler mevcut tek kullanım alanları var.Temizlikçide gelir .Lakin burda herşey gerçekten normal yaşanıyor . Yani mesela eşimin halası temizlik işi yaparken erkekler lavabosunu temizlemek için lavaboda bulunduğu sırada adamlar çok rahat idrarını yapmak için kadın içerdeyken girebiliyorlar.Penisini çıkartmak veya görüp görmemesi pek sorun olmuyor.Eşinizin kide burda normal karşılaşılan bir durum.Aranızda bağa istinaden yazıyorum.Eş uzağa gidebilir ayrı da kalınabilir ben kendim 1.5 yıl bekledim hamileliği tek başıma geçirdim bebeğim 10 aylık ilken geldim.Hiç bir zaman bi şüphe duymadım.Ama engellemek ve küçük bir bebeğinize rağmen davranışları hiç oluru yok.Evlilikte engel atmak kadar çoçukça bişey yoktur sanırım.Bir hayatı.taşrada beraber adım atıyorsanız sorunlarınızı da beraber çözeceksiniz konuşmayı deneyin böyle şeylerin gururu olmaz bence lohusasınız ve bebeğiniz için güçlü olmaya çalışın umarım kötü bir durum ile karşı karşıya gelmezsiniz ve sorununuzu çözersiniz❤️