Böyle bi post açacağım aklıma gelmezdi 😂
Ben çocuk gelişimi mezunuyum kendi işimi yapmıyorum bekarkende eczanede çalıştım sağlık sektörüne olan ilgimden dolayı evlenince kendimi dinlendirmek istedim ki bunu isterken hamile kaldım 😍 hamilelik süreciydi doğumdu derken bebeğim 9 aylık oldu yıllardır çalışan birisi olarak artık hayatım yine aktif olsun istiyorum ama bi başkasının emri altında olmak istemiyorum artık. Eşim esnaf zaten kendi dükkanımız var bana da geçen iş konusunu konuşurken ben şu işi yaparım de sana destek olurum sermayeni karşılarım dedi bende heveslendim tabi 🥳 tezgahtarlık bile yaptığım için esnaf dilim vardır kendime güveniyorum o konuda 😎 şimdi asıl soruma gelelim sizce hangi sektörden yol çizmeliyim kendime iç çamaşırcı da çalıştım şal eşarp mağazasında çalıştım eczaneye girmeden önce o yüzden bu sektörlere hakimim internet üzerinden sizce bunalrın satışı nasıl olur. Yada boşver bu sektörleri bak şurdan yürürsen baya yol alırsın diye önereceğiniz yer var mı 🤔 önerilerinizi bekliyorum 🌸
Kadın girişimci önerileri
bisadekahve cnm bence yar ic çamaşırı yada böyle tabak fincan ev gereçleri satilan bir yer olabilir biz kadınlar ic çamaşırı ve mutfak eşyası almaya doyamiyoruz
Yenianey bende öyle düşündüm aslında ev eşyaları aklıma gelmemişti ama o çok geniş kapsamlı değil mi ya
Merhaba , sadece internet üzerinden satış yapabileceğiniz bir iş mi düşünüyorsunuz yoksa dükkan açabilmekte şansınız var mı ona göre fikir verecegim
Eylem10 şu an dükkan açmak maliyetli olacak bize çünkü eşimde esnaf ve dükkan kiraları uçuyor internet üzerinden yapmayı düşünüyorum
bisadekahve İnternetten şal eşarp yada iç giyim satışı için hepimiz müşteri memnuniyeti çok olan yada adı duyulmuş bilindik sayfalardan alışveriş yapıyoruz. O sebeple açtıktan sonra birden büyümek lazım ki rağbet olunsun. Hobi eşyaları çevrenizden başlayarak sayfa kurarsanız daha çok rağbet olur gibi.
Canım ben kendi tarafımdan baktığımda iç çamaşırı , bebek giyim. Kozmetik de iyi aslında ama pandemiden dolayı doğru düzgün makyaj yapılmıyor . Ben hastanede 12 saat maskeli çalışıyorum örneğin . Makyaj yapmaya olanağımız yok çoğu kişide böyledir diye düşünüyorum. İç çamaşır aynı sağlık,market sektörü gibi tukenmez 😂 Hayırlısı olsun canım
Redrouge bana da en çok o yatkın geliyor daha önce eleman olarak çalıştığım için de kadınları anlayabiliyorum bu konu da bakalım kocam bey gelince bu konuyu masaya yatıralım 😍
Redrouge kozmetik işi benim için sıkıntılı ben kendime sağlık açısından yüksek düzeyde olanları kullanıyorum ucuz daha doğrusu kalitesiz ve sağlığıma zarar veren ürünleri kullanmıyorum maliyet yüksek olunca alım gücü de düşük olur o yüzden dediğiniz gibi bebek giyim yad aiç giyim olabilir 🤔 bide bebeğim ve manken olarakta onu kullanırım bi karan özçivit olmasa da oğlumun da gideri var 😂
zarifhanim açıkçası bend en açıdan düşünüyorum ama hobi eşyaları on ne kadar devamlılığı olabilir bilmiyorum ki 🤷🏻♀️
bisadekahve öyle tabi ama çok büyük parçalara girmeden tabak setleri fincan setleri sunumluklar filan olabilir
bisadekahve aynı durumda sayılırız, eşimle bi ara işletiyorduk mekanlarımızı ama çocuktan sonra ben bıraktım ve şimdi kendi işimi kurmak istiyorum hep kafamda ama asla hayata geçiremiyorum çünkü ne satıcam nerden başlayacağı m hiç birini bilmiyorum karar veremiyorum umarım güzel fikirler gelir 😋
KirmiziOjeli inşallah öyle olur fikir ortağı bile olabiliriz beşki 😍
Yenianey olabilir aslında
bisadekahve ne güzel olur☺️