Gizemliperi Merhaba hanımlar yeni katıldım buraya yazılanları hep okuyorum normal de isteksiz bir bayan olan ben burda yazılanları okudukça kendimi azgın kadınlar gibi hissediyorum 😊sorum şu eşiniz size oral yapıyor mu ve bunu ona yapması için ne yaptınız
tugce_byr Gizemliperi Ben yaptırmıyorum cunku beni rahatsız ediyor o durum ustelik enfeksiyonumda var surekli gecmeyen ve tekrarlayan bu yuzden koku olusuyor
bittercikolata Gizemliperi Evet yapıyor eşim ve yapması için hicbisey yapmama gerek kalmıyor, kendi istiyor sürekli ve yapıyor 🙈
deleted77 Gizemliperi ilk birliktelikten itibaren yapar, bunu ben söylemedim ön sevişme esnasında olağan bir durum.
Meryemali tugce_byr uf bendede var ya ben cok rahatsiz oluyorum siz bunun icin birsey yaptiniz mi ilac falan yada evde dogal yollarla
_Miniktirtilinannesi_ tugce_byr tekim sanıyordum 😏 her ilişkide o koku beni çok utandırıyor haftalardır iç çamaşırı değişmiyor gibi kokuyor hatta ilişki sonrası peynir kesiği gibi beyaZimsi şeyler eşime yapisiyr yerin dibine giriyrm 😔
tugce_byr Meryemali iki kere doktora gittim antibiyotik ve fitil verdi 1 ay gecmeden yine tekrarladi koku rahatsiz edici baya surekli ic camasiri degisip sebamedin jeliyle yikiyorum bu ara daha iyi yok denecek kadar koku
mgxxx Meryemali ben sık sık sirkeyle temizliyorum faydalı oldu sizede öneririm ama enfeksiyon varsa hem ilaç hem sirke kullanıyorum o dönem biraz yakıyor genital bölgeyi
Yaren34 Gizemliperi ben rahatsiz oluyorum yani kokuyo mu midesi bulaniyo mu diye dusunmekten kendimi veremiyorum zaten 😁 sonra bi de gelip opusunce benim midem almiyo haha 😁
Bosunadelirmedik Gizemliperi Evet esim bana oral yapar. Ben de ona yaparim. Bu oyle sunu de yapsin bunu yap o da yapsin gibi bir kurala bagli degil. İcinden geliyorsa yapar. Siz de dile getirebilirsiniz istiyorsaniZ
Mavisim20 Gizemliperi oral yapmadiğim esiminde yapmadiği bi iliskimiz olmadı daha oralsız çok boş geliyor bana. Ben hic söylemedim esim daha sevgililik döneminde yapmaya baslamisti hic muhabbeti gećmeden hala da o sekilde ilerliyor
loriloriiii _Miniktirtilinannesi_ Mantar var sen de canım kadın doguma git mutlaka bide o çok kötü kokuyor hamileyken bende de vardı o anlıyorum seni günde 4-5 defa iç çamaşırı değiştirdim
[silindi] _Miniktirtilinannesi_ Mantar var canım sende sağlık ocağına gitsen bile yazar doktor bende olcak gibi oluyor travazol krem sürüyorum hemen geçiyor bide iç çamaşırın içine küçük bez koyuyorum gün içinde değiştiriyorum travazol da kortizon var Dr danışmadan kullanma yinede