mgxxx Meryemali ben sık sık sirkeyle temizliyorum faydalı oldu sizede öneririm ama enfeksiyon varsa hem ilaç hem sirke kullanıyorum o dönem biraz yakıyor genital bölgeyi
Bosunadelirmedik Gizemliperi Evet esim bana oral yapar. Ben de ona yaparim. Bu oyle sunu de yapsin bunu yap o da yapsin gibi bir kurala bagli degil. İcinden geliyorsa yapar. Siz de dile getirebilirsiniz istiyorsaniZ
Mavisim20 Gizemliperi oral yapmadiğim esiminde yapmadiği bi iliskimiz olmadı daha oralsız çok boş geliyor bana. Ben hic söylemedim esim daha sevgililik döneminde yapmaya baslamisti hic muhabbeti gećmeden hala da o sekilde ilerliyor
_Miniktirtilinannesi_ tugce_byr tekim sanıyordum 😏 her ilişkide o koku beni çok utandırıyor haftalardır iç çamaşırı değişmiyor gibi kokuyor hatta ilişki sonrası peynir kesiği gibi beyaZimsi şeyler eşime yapisiyr yerin dibine giriyrm 😔
loriloriiii _Miniktirtilinannesi_ Mantar var sen de canım kadın doguma git mutlaka bide o çok kötü kokuyor hamileyken bende de vardı o anlıyorum seni günde 4-5 defa iç çamaşırı değiştirdim
[silindi] _Miniktirtilinannesi_ Mantar var canım sende sağlık ocağına gitsen bile yazar doktor bende olcak gibi oluyor travazol krem sürüyorum hemen geçiyor bide iç çamaşırın içine küçük bez koyuyorum gün içinde değiştiriyorum travazol da kortizon var Dr danışmadan kullanma yinede
_Miniktirtilinannesi_ tugce_byr evet mantarda var emziriyrm dye güçlü ilaç vermiyrdu Doktorum emzirmeyi bıraktım gidip tekrar kontrol olayım çünkü o kötü koku sürekli var 😏
_Miniktirtilinannesi_ loriloriiii bnde öyleyim ama artık çamaşır yetişmez oldu oturduğum yerde aktığını hissediyorum günlük pet kullaniyrm ama o da daha arttiriyormus emzirmeyi bıraktım tekrar gidip ilaç tedavisine başlayayım
Mirinda Gizemliperi ilk zamanlar çok sık olmasa da yapardı çok sevdiğimi söyleyince hemen hemen her ilişkide yapıyor. Cinsellikte açık olmak lazım biraz.
Elizabeth Gizemliperi nadir yapar her ilişkide yapmak ister ama ben utanıyorum sanki ben kendisine yaparım ama o oynamakla yetinir bazen yaptır diyorum geri de utanıyorum rahatsız hissediyorum🤪
Melisaaa32_ Eşim kaç kere yanaştı ama gıdıklanırım dedim özgüven eksikliğinden bidaha da yanaşmıyor keşke bıraksaydım saçma triplere girdim yok görmesin yok bilmem ne 😒
loriloriiii _Miniktirtilinannesi_ Ben hamileyken fitil kullanmıştım . Sakın ped kullanma daha kötü oluyor