İlk başlarda ben aktifim genellikle 10 -15 dk kadar. Sonrası eşimde 20 dk kadar. 2 senedir böyle gittik 😂
Yatakta yeterince aktif misin🦸🏻♀️🍑🧁
Bosunadelirmedik valla ben aktifim eşimde tık yok belki yorgunluktan sezon falan bilemicem 😪
Marsupilami koş gelincede yıkanmak zor banyomuz çok soğuk oluyo 😂
Bosunadelirmedik ya herkesin görüşü farklıdır hem mekruh olmasa bile tiksiniyorum yapana saygım sonsuz
Bosunadelirmedik malak gibi yatıyorum aktifllik pek bisey yapmiyorum içimden gelmiyor pozisyon değişikliği yok bizde o yüzden rahat rahat uzanıyorum 😄
Bosunadelirmedik 80 kilolular napsin bacimm 😓
Ozge49595 ahaha aynı ben elim malak gibi uzanıyor der bende horoz üstte olur derim 😅
2minikmucize eleştirmek için sormuyorum yanlış anlamayın merak ettim sadece kırılmıyor musunuz eşinizin bu söylemine eşim bana böyle söylese üzülürdüm
Ozge49595 yorumunuzu okurken istemsizce değmeyin keyfime diye bir şarkı var ya kafamın içinde arka fonda o şarkı çaldı 😘
Bosunadelirmedik pozisyona siz yönlendirin siz onu yönetin sizin daha hareketli olduğunuz bi pozisyona ani geçiş yaparsanız daha aktif hissettirirsiniz belki geçişlerde soft davranmayın mesela uff bildiklerimi yaşayacağım eş yok hem dargınız hem şuan uzakta Neyse bi gün bende mutlu cinsel hayatımı yazıcam umarım kızlar 😀
- Düzenlendi
Dudukluklavye yok kız ne kırılıcam bende ona ağzını payını veriyorum atışmamız karşılıklı gülerek söyleriz valla ben malesef sadece misyoner pozisyonda orgazm oluyorum herkes kendini düşünüyor ben de düşünüyorum 😀bide ben de isteksizlik var malesef olmasada olur çoğu zaman numara yaparım olmuşum gibi
2minikmucize güzel o zaman 😇 bide kadınların isteksizliğine ananas suyu iyi gelirmiş istek arttırırmış bi dene 😂
Dudukluklavye denicem zira hiç yok bazılarını görüyorum resmen azmış oluyor 😅
2minikmucize azanı görür Allah 😂😂
Dudukluklavye o ne demek kuz valla ya okuyorum Kadın anal ilişkiden zevk aldığından bahsediyor yani oradan zevk almıyorum ki oradan alayım😀oral fln hiç sevmiyorum
2minikmucize anal bana da çok uzak ama oral güzel 😂
Dudukluklavye oda uzak 😀