[silindi] Bosunadelirmedik hahaha kuzum deme böyle şeyler sana yakışmıyor oysa den içinde bir kaplan besleyen birisin. Senin minnoş bir yandan yırtıcı kalbinin yapamayacağı şey yok😂😂
[silindi] Bosunadelirmedik hahahah boşuna hislerim kuvvetli demedim. Ahhh seni yere bakan yürek yakan😂😂
[silindi] Bosunadelirmedik bende sandım ki 45 yaşında falan bende 23.düzelir düzelir çok yorma dinlen daha yol uzun vallahi ☺️
bittercikolata SansursuzKadin 1- Bence 1 1.5 saat arası (eşimle ikinciyi yapmayı sevmiyoruz o yüzden uzun sevişiyoruz) 2- Ay hiç bilmiyorum ama 16 17 cm bence yeterli 🙈😂 3- Noooo 🔪 Beni de etiketle sonraki postlara sansürsüz hatun 🤩🤩
bisadekahve SansursuzKadin 40-45 dakika 🔥 Bu konuda çok yetersizim sanırım ama bi 18 iş görür gibi 😂 Yok ya hayal etmiyorum 😂
2minikmucize SansursuzKadin 15 dakika ideal hiç manstürbasyon yapmadım Haliyle hayalde kurmadım kişi olarak sadece eşimle birliktelik yaşadığım için ideal boyutu bilmiyorum ama küçükte olsa kadınla erkeğin uyumuna bağlı😅
Hanmefendi SansursuzKadin 1. 15/20 dk ideal bence Boy takıntımnyok iş görsün yeter 😂😂 Hiç mast yapmıyorum desem😅