[silindi] Bosunadelirmedik hahaha kuzum deme böyle şeyler sana yakışmıyor oysa den içinde bir kaplan besleyen birisin. Senin minnoş bir yandan yırtıcı kalbinin yapamayacağı şey yok😂😂
[silindi] Bosunadelirmedik hahahah boşuna hislerim kuvvetli demedim. Ahhh seni yere bakan yürek yakan😂😂
[silindi] Bosunadelirmedik bende sandım ki 45 yaşında falan bende 23.düzelir düzelir çok yorma dinlen daha yol uzun vallahi ☺️
bittercikolata SansursuzKadin 1- Bence 1 1.5 saat arası (eşimle ikinciyi yapmayı sevmiyoruz o yüzden uzun sevişiyoruz) 2- Ay hiç bilmiyorum ama 16 17 cm bence yeterli 🙈😂 3- Noooo 🔪 Beni de etiketle sonraki postlara sansürsüz hatun 🤩🤩
bisadekahve SansursuzKadin 40-45 dakika 🔥 Bu konuda çok yetersizim sanırım ama bi 18 iş görür gibi 😂 Yok ya hayal etmiyorum 😂
2minikmucize SansursuzKadin 15 dakika ideal hiç manstürbasyon yapmadım Haliyle hayalde kurmadım kişi olarak sadece eşimle birliktelik yaşadığım için ideal boyutu bilmiyorum ama küçükte olsa kadınla erkeğin uyumuna bağlı😅
Hanmefendi SansursuzKadin 1. 15/20 dk ideal bence Boy takıntımnyok iş görsün yeter 😂😂 Hiç mast yapmıyorum desem😅
Solitude SansursuzKadin En fazla 20’ gördüm 🙊 ideali hakkında yorum yapamicam. Cinsel terapi alırken doktora sormuştum, 13 cm olsa bile orgazm olabilir miyim diye. Evet demişti, zaten çok yakın yerde. Boyundansa kalınlık daha etkili bence. Bu konu hakkında bir yorumum vardı 🙈
Solitude Acabakimm Yok eşimde sertleşme problemi vardı onun içindi, ama yarım kaldı maalesef. Sonucu göremedik yani