• +18
  • Eşten önceki sevgili

Blogunadresi_ hayır girmedim, herşeyi ilk eşimle yaşadım. Sevgililerim oldu tabiki ama hepsi öpüşmeden ibaret,daha fazlasi hayir 🙅🏻‍♀️

Blogunadresi_ ay ben içe kapanık da değildim ki o zamanlar hiç kimseyle öpüşmemiştim bile öpüşmeyi bırak ben ilk eşimin elini tuttum ilk ona sarıldım tek atışta vurmuşum hedefi herhalde başka kimse olmadı 😂😂

Blogunadresi_ Eşimden önce sadece flörtlerim olmuştu 3 4 tane onlar da kısa süreli ha bir de çocukluk aşkım vardı 🥲 tabiki hiçbiriyle bir munasebetim olmadı, sevgilim canım kocamla ben 18 yasimdayken tanıştık 1 sene sonra birlikte olduk, 8 sene sevgili 4 sene evlilik derken 12 seneyi geçtik bile 🥰🙏

Blogunadresi_ cok istedi ama asla asla dedim çünkü henüz 17 yaşındaydım lise 3. sınıf öğrencisiydim ve kariyer planlarım vardı cinsellik önceliğim olmadı ne kadar aşık olsam da 😅 şimdi ise çocuk da yaptım kariyer de . Cinselliğe gelince yansın geceler 🔥🔥😅

Olivetti Bana göre o yaş cinsellik için çok küçük bir yaş. Çoğu insanın neyin doğru ya da yanlış olduğunu bilemediği bir yaş. Çevrenizdeki insanlara nasıl güveniyorsunuz, birlikte oluyorsunuz ona şaşırıyorum

Olivetti Bilmediğin şey için bu kadar büyük bir riske girilmez 😏 Arkadaş en azından evleneceği kişiyi tutturmuş tebrik ederim ama şöyle ki istisnalar kaideyi bozmaz. He bu arada fikrimizi söylemeyeceksek niye buradayız dimi ama?

• [silindi]

Babygirl sabah sabah pek bir enerjiksiniz, herkesin kendi kararı yargılamak bize düşmez diye düşünüyorum hanımefendi.
          Burda herkes herşeyini anlatır ama eleştirme konusunda durmalısınız kimin ne yaşadığını kararlarını bilmeden etmeden kırmak hoş olmaz diye düşünüyorum.