Eşinizden önceki sevgilinizle ilişkiye girdiniz mi
Eşten önceki sevgili
Blogunadresi_ Eşimden önce sevgilim olmadı 👀 Eşim çocukluğum♥️🙏🏼
Blogunadresi_ Hayır girmedim İyi ki de öyle bir hataya düşmemişim.
Blogunadresi_ hayır girmedim, herşeyi ilk eşimle yaşadım. Sevgililerim oldu tabiki ama hepsi öpüşmeden ibaret,daha fazlasi hayir 🙅🏻♀️
Blogunadresi_ ay ben içe kapanık da değildim ki o zamanlar hiç kimseyle öpüşmemiştim bile öpüşmeyi bırak ben ilk eşimin elini tuttum ilk ona sarıldım tek atışta vurmuşum hedefi herhalde başka kimse olmadı 😂😂
Bende ilk esimle. El. Ele tutustum esim. Ilkim 🌺
Blogunadresi_ eşimden önce kimse olmadı çocukken tecavüze uğradım oda benim istediğim birşey değil iğrenç durum 😢
- Düzenlendi
Blogunadresi_ Eşimden önce sadece flörtlerim olmuştu 3 4 tane onlar da kısa süreli ha bir de çocukluk aşkım vardı 🥲 tabiki hiçbiriyle bir munasebetim olmadı, sevgilim canım kocamla ben 18 yasimdayken tanıştık 1 sene sonra birlikte olduk, 8 sene sevgili 4 sene evlilik derken 12 seneyi geçtik bile 🥰🙏
Blogunadresi_ cok istedi ama asla asla dedim çünkü henüz 17 yaşındaydım lise 3. sınıf öğrencisiydim ve kariyer planlarım vardı cinsellik önceliğim olmadı ne kadar aşık olsam da 😅 şimdi ise çocuk da yaptım kariyer de . Cinselliğe gelince yansın geceler 🔥🔥😅
bittercikolata 19 yaşında ilişkiye mi girdin doğru mu anladımm ?
Olivetti aynen bende bunu anlamadım. Ben sevgiliyle birkikte olmadım ama 19 yaşında evlenip kızımı doğurdum.
Ortasekerlikahve aaa cok genç yaşta anne olmuşsun . Kaç yaşında kızın 🙂
Olivetti 4 yaşında bide oğlum var 19 aylık. Çokta genç değilim aslında 16 , 17 yaşlarda anne olanlar var kendimi öyle avutuyorum 😊
Ortasekerlikahve şuan hala cok küçüksün bence 🥲🥲 benim görüşlerime ters bu kadar küçük yaşta evlenmek ve anne olmak ama mutluysan iyi ki diyorsan sıkıntı yok ☺️
[silindi]
Babygirl sabah sabah pek bir enerjiksiniz, herkesin kendi kararı yargılamak bize düşmez diye düşünüyorum hanımefendi.
Burda herkes herşeyini anlatır ama eleştirme konusunda durmalısınız kimin ne yaşadığını kararlarını bilmeden etmeden kırmak hoş olmaz diye düşünüyorum.