Blogunadresi_ evet eşimden önce biriyle birlikte oldum. Keşke yapmasaydım dediğim günler oldu fakat her yaşanmışlık insana olgunluk katıyor kanısındayım.
Eşten önceki sevgili
Bosunadelirmedik Deli ya 😂haklılık payın var ,sonuçta eşinden önceki kişiyle de sevdiğin güvendiğin için birlikte oluyorsun ,bilsen hayatından çıkacağını o topa girer misin ,hayatının ana merkezi olarak görüyorsun o kişiyi,tuttum seni hatalara da sahip çıkmak gerekir.😄
Eşimle 17 yaşında tanıştık 24 yaşında evlendik gittik düğün gününü bekledik ne gerek vardı yapsakdik keşke
Blogunadresi_ hayir asla opusmeyi bile bilmiyordum ilkleri esmle yasadim ve gurur duyuyorum kendimle😊
Bosunadelirmedik bizde senin yorumuna saygiyla bakamiyoruz
Blogunadresi_ girdim ama sevgilim degildi
- Düzenlendi
Blogunadresi_ hayır girmedim
Babygirl Evet 19 yaşındaydım
Babygirl Demek ki bazı şeyleri göze almışım, yani şöyle soyliyim daha önce asla hissetmediğim ve bir daha da hayatım boyunca yaşamayacağıma inandığım için yaşadım. Aşk, tutku, ten çekimi mi herneyse sonu ne olursa olsun pişman olmayacaktım bu yüzden yaşadım. İyi ki yaşamışım
Blogunadresi_ İlişki değilde sevişme falan olmuştu
Bircocukannesi_ bakmayabilirsiniz, herkes ayni dusunmez. Zaten dusunse yasamak keyifli olmaz🧁
Blogunadresi_ Eşimle tatdım her güzelliyi🥰
deleted13 yok sekerim hata olarak gormuyorum cinsel anlamda yasadiklarimi. Yapmak istedim, yaptim. Oyle hayatimin merkezinde de degillerdi😃 Sevistigim ilk kisiye asiktim evet; ama ordan esime kadarki gorustugum birkac kisi-🙃😜- kisiler neyse hepsine asik olmadim, evlilik hayali kurmadim. Yargilamaya gelenler icin de bir dipnot esimin de benden once birlikte oldugu sevgileri oldu ve o ben kimse sevistiysem bilir. Ve der ki ben de sevistim sen de sevistin. İlk seferde bulmadik birbirimizi; ama artik birbirimize aitiz. Zaten boyle dusunmeseydi kriterlerimi dr karsilamazdi..ne anlattim beeeee😃 Lafim sana degil @deleted13 haydi bekliyorum lincciler, seviyorum sizi💩
Ortasekerlikahve ne güzel mutlusun ama bir çocuk bir çocuğu doğurmamalı bir kadın bir anne olarak bence bunu desteklememelisin
Bosunadelirmedik Alınmadım,böyle bişeyi yaşayacağım kişi hayatımın merkezinde olacağı için öyle yorum yaptım herkes farklı tabi ki kendimize göre yorumluyoruz.Linçcileri boşver ,onlar hep olacak bir yerlerde olacak🙃
SansursuzKadin kimle peki🥺
Bosunadelirmedik peki esiniz bunlari biliyormu ?
Bircocukannesi_ bana cevaben yazdiginiz postta zaten esim biliyor demisim. Ama bilmeyedebilirdi. Nereye takildiniz, aciklayayim😃