Bosunadelirmedik aslinda bir yere takilmadim ben cok utangac bir insanim
uc yil evliyiz daha esimin onunda elbislerimi cikartmiyorum yani oyle biriyim bi tane sevgilim oldu oda elimi tuttu ondada onu bin pisman ettirdim herseyi esimle yasadim yani herkes ayni degil tabi siz oylesiniz ben boyleyim ayni olacaz diye biseyde yok bide zina oldugu icinde biraz etkiledi beni
Eşten önceki sevgili
Bircocukannesi_ Cok farkli insanlariz sizinle. Ben de hic utangac bir insan degilim. Disadonugum. Esimden hicccc utanmam. Hatta bazen cirilciplak gezerim yaninda🤭 O benim esim, kocam, arkadasim, dostum. Birbirimize hic yalan soylemedik boyle eski sevgili mevzularinda. Gerek de yok zaten. Ne diyeyim boyle iste😃🙋🏻♀️
Bosunadelirmedik esiniz sorun yapmiyorsa kimse konusamaz tabi 😊
Bircocukannesi_ sorun yapdaydi esim olamazdi😎 😘😘
Bosunadelirmedik Şey gibi oldu teker teker gelin hepinize yeterim😂
deleted13 Ne sandin😎🤪
Bosunadelirmedik Sen de biraz sansürsüzkadın ı görüyorum farklı olsanızda ortak hissiyat verdiğiniz noktalar var😂
Blogunadresi_ evet girdim
deleted13 Olabilir askitom ikimiz de cilginiz ama o daha cilgin bence😃 @SansursuzKadin
Bosunadelirmedik Ona şüphe yok ama benziyorsunuz bir nebze🙃
Blogunadresi_ hayır eşimle girdim ilk sevgilim oldu ama kimseyle ileri gitmedim uzunda sürmedi eşim le 5 senelik sevgililigim oldu ama eşimle sevgiliyken ilişkiye girdik malasef ondanda evlenmemize rağmen o şekilde ilişki yaşadığımız için pismaniz
kendi isteğimle kendi bakireliğimi bozdum 14 yaşında falan. mahalledeki takıntılı ve oldukça yaşlı biri zorla bir kaç kez sahip olmaya çalıştı üstelik ailemin çok sevdiği insandı beni ve kardeşimi her gördüğü yerde para verir o yüzden babam hep aman gidin dedenize size para versin diye kendi eliyle gönderirdi. o dönem çok araştırdım cinselliğin ne olduğunu, şuan ben ne yaşıyorum birine anlatmalı mıyım falan diye. sonra bi kaç olaydan sonra vaz geçtim anlatmaktan. kendi kendime kızlığımı yok ettim ki bu tabirden nefret ederim kızlık ne ansnısatym. hiç pişman değilim. 19 yaşıma kadar kimseye söylemedim ama bi kaç kişiyle seviştim onlar da bilmedi bakire olmadığımı. eşime hepsini anlattım. o da bi evlilik yaşamış ve öncesinde ilişkileri olmuş bi adam. hiçbir zaman yüzüme vurmadı. hiçbir zaman bunu sorun etmedi çünkü o benim karakterime aşık vücuduma değil.
Sokratesss 19 yaşında ki bir genç kız çocuk o yüzden çocuk doğurmaz ama sevdiği adamla ilişki yaşayınca bu normal mi bunu demek istiyorsun
Mirinda Var ya pireyi deve ettiniz! 14-15 yaşında evlenenleri yanlış buluyoruz diye 19 yaşındakini doğru mu bulacaktım? Konuyu daha ne kadar saptırabilirsiniz acaba? O zoraki duruma ne kadar karşıysam 18-19 yaşındaki daha ergenliğini bile yeni kazanmış kişilerin rızası olsa dahi birileriyle birlikte olmaları o kadar yanlış. Şunu da söyliyim burda kimsenin ahlak bekçisi değilim kim ne bok yiyorsa yer. Benim rahatsız olduğum çok küçük yaşta bu durumla karşı karşıya olmalarıdır.