Yok o yaşta öyle şeyler mi yaptınız yok nasıl güveniyorsunuz falan diye eleştirenler lütfen bi durup düşünün yarın öbür gün sizin de evlatlarıniz var büyük konusmayin kınamayın !!
Eşten önceki sevgili
3children1mom annem yok vefat etti kimse de sahip çıkmadı kimseye söylemedim korktum bir tek eşim bilir
1-susunbe
Çok acı çok 😔
Eşinin bilmesi iyi olmuş.
Kim yaptı sana bu kötülüğü 😡
3children1mom Öz abim yaptı şimdi konuşmuyorum hiç biriyle
Blogunadresi_ ilkim eşim. Sevgilim çok oldu ama cinsellik adına birşey yaşamadım. Eşim hızlıydı ikinci buluşmada üstten sevişmiştik 😂
1-susunbe
Kanım dondu inan nedir, ne yazsam bilemedim. Allahım sen koru
Cok geçmiş olsun rabbim abini iki dünyada da yaksın inşallah 😡
Blogunadresi_ Olmadım, şuan da da eşimden boşanıyorum kimse kalıcı değil arkadaşlar 😒
Blogunadresi_ öncekilerle hiç birlikte olmadık hiç ama içine girmek dışında bol bol sevişme öpüşme sürtünme ne ararsan var 💃💃💃😋😋
3children1mom Aminnn inşallah unuttum yada ben öyle istiyorum çok şükür eşimden yana yüzüm güldü
Olivetti ben de aynı şekilde 19 yaşındayım ve çocuğumu doğurdum fakat bu birazda yaş değil bilinç meselesi canım yani ben öyle olduğunu düşünüyorum
25-30 yaşında anne olup çocuğuna yeterli eğitimi vermeeyenler görüyorum
ben hep çocuk psikolojisi kitapları okurum videolar izlerim daha iyi nasıl eğitim verebilirim diye
Blogunadresi_ şükürler olsun nişanlım ilkim♥️İyi ki ilk onunla ilişkiye girdim
Ortasekerlikahve yalnız değilsiniz bn de 19 yaşında anne oldum 😇
Bosunadelirmedik girmedim şimdiki aklım olsa girerdim 😂zaten bi o iş kalmıştı onuda yapsaydım aklımda kalmazdı
Bosunadelirmedik 😂😂😂açık sozlulukte @Bosunadelirmedik gibi ol
Blogunadresi_
Eşim den önce görüştüğüm olmuştu ama kesinlikle elimi bile tutturmadim ilkim eşim oldu 🥰
Oldum pişmanlık duyduğum zamanlar oldu ama beni ben yapan şeylerde hatalarımdı o yüzden daha da pişman değilim. Günah kısmıda Rabbimle benim aramda. Eşimde yaşadığım her şeyi bilir.