• +18
  • Eşten önceki sevgili

Yok o yaşta öyle şeyler mi yaptınız yok nasıl güveniyorsunuz falan diye eleştirenler lütfen bi durup düşünün yarın öbür gün sizin de evlatlarıniz var büyük konusmayin kınamayın !!

Blogunadresi_ ilkim eşim. Sevgilim çok oldu ama cinsellik adına birşey yaşamadım. Eşim hızlıydı ikinci buluşmada üstten sevişmiştik 😂

1-susunbe
Kanım dondu inan nedir, ne yazsam bilemedim. Allahım sen koru
Cok geçmiş olsun rabbim abini iki dünyada da yaksın inşallah 😡

Blogunadresi_ Olmadım, şuan da da eşimden boşanıyorum kimse kalıcı değil arkadaşlar 😒

Blogunadresi_ öncekilerle hiç birlikte olmadık hiç ama içine girmek dışında bol bol sevişme öpüşme sürtünme ne ararsan var 💃💃💃😋😋

2 ay sonra

Olivetti ben de aynı şekilde 19 yaşındayım ve çocuğumu doğurdum fakat bu birazda yaş değil bilinç meselesi canım yani ben öyle olduğunu düşünüyorum
    25-30 yaşında anne olup çocuğuna yeterli eğitimi vermeeyenler görüyorum
    ben hep çocuk psikolojisi kitapları okurum videolar izlerim daha iyi nasıl eğitim verebilirim diye

5 gün sonra

Bosunadelirmedik girmedim şimdiki aklım olsa girerdim 😂zaten bi o iş kalmıştı onuda yapsaydım aklımda kalmazdı

Blogunadresi_
    Eşim den önce görüştüğüm olmuştu ama kesinlikle elimi bile tutturmadim ilkim eşim oldu 🥰

Oldum pişmanlık duyduğum zamanlar oldu ama beni ben yapan şeylerde hatalarımdı o yüzden daha da pişman değilim. Günah kısmıda Rabbimle benim aramda. Eşimde yaşadığım her şeyi bilir.