• +18
  • Eşten önceki sevgili

Babygirl 🙄🙄 sizin yorumunuz karşısında kendi yorumumu yazdım “ bunca şey arasında şaşırtıcı bir durum olmadığını düşünüyorum” kendi düşüncemi belirttim, sizinkini eleştirmeden sakin olun isterseniz. Madem herkes istediği boku yer yorum yapmayın o zaman. Ya da biz yorum yapınca da bu şekilde cevap vermeyin. Sanki sizin düşüncenize saygısızca bir şey söylemişim gibi tavırlar anlamadım yani??

Mirinda günah boyutu çok buguk olduğundan dolayı bizimde şimdi cinsel hayatimiz çok güzel ama evliyken helal bekarken haram

İlkim eşimdir ama ondada evlenmeden önce yapmıştık . Hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım. Bekaret muhabbetinden de nefret ederim . Eşime assssla kendini mecbur hissetme evlenmek için çünkü ben aciz biri değilim demiştim..

Heka uzun boyluyum balik etliyim 😆 sarisindimm ama boyuyorum saclarimi suan küllü kahve 🙈

• Heka bunu yanıtladı.

Heka ben kılo vermek ıstıyorum ama esim etli butlu seviyor 😂😂

• Heka bunu yanıtladı.

SansursuzKadin benimkide aynısını söylüyo her diyete başladığımda beğenmiyormuş elini doldurcakmış 😂1.75, 74 kgyum 69a düşsem yeter bana 😕

SansursuzKadin Bende hayranım size valla 1.71 boyum var 65 kiloyla hamile kaldım 81 kiloyla doğuma girdim,şuan 68 kiloyum ama vücudumun her yeri catladi zayıf olduğum için ve göbeğim var okadar begenmiyorum ki kendimi eski zayıf hallerim olsa yine her yerim sarkık

Ayres Canisi catlak olsa nee gobek olsa ne sen kendini sev ki eşinde ozguvenini gorsün o zaman cok hosuna gider 🥰🥰🔥 Kilo vermek tabi onemli ama kilo verilmeyecek bisey deil biraz sporla halledilir

Sokratesss ben de 19 yaşında evlendim 20 yaşında oğlumu kucağıma aldim.şu an 11 aylık. Maalesef ben de küçük.evlenmeye karşıydım ama hayatın neler getireceği belli olmuyor. Ve etrafimda böyle küçük evlenen çok hatta benden küçük evlenenler bile var. 🤷‍♀️